08 / 05 / 2024

Sancaktepe tapu teslim töreni

Sancaktepe tapu teslim töreni

Sancaktepe'de Milli Emlak'tan kalan 53 tapu, hak sahiplerine teslim edildi. Tapuları teslim eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Sancaktepe imar yönüyle hem mülkiyet yönüyle İstanbul’un en sorunsuz ilçelerinden birisi” dedi.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Dora Vadi satışta! 24 aya varan vade ve hemen tapu fırsatı!

İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Dora Vadi'de 24 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Dora Vadi projesinde ayrıca hemen tapu teslim fırsatı da sunuluyor.

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı! 1 milyon 599 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İasos Marin Evleri'nde hemen tapu teslim fırsatı ve 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Peki İasos Marin Evleri nerede? İasos Marin Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Eminevim Afyonkarahisar'da tapu teslim töreni yaptı!

Afyonkarahisar'da Eminevim'in El Birliği Sistemi'ne katılan aileler tapularına kavuştu.

Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu!

Gedizler Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Gedizler Evre-2 projesinde hemen teslim, hemen tapu fırsatı sunuluyor...

Beykoz Ortaçeşme ve Çamlıbahçe sakinlerine tapu müjdesi!

Beykoz Belediyesi tarafından Ortaçeşme ve Çamlıbahçe Mahallelerinde 2B tapusunu almaya hak kazanan vatandaşlar için tapu teslim töreni gerçekleştirildi.

Birevim'in hedefi her ay 400 kişiye tapu teslim etmek!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Çiftçi: "Birevim olarak, Türkiye'de ev, araç ve benzeri yatırım araçlarından almak isteyenler için akla gelecek ilk marka olmak istiyoruz" dedi.

Birevim her ay 400 kişiye tapu teslim etmeyi hedefliyor!

Birevim, 2018'in son aylarında aylık 400 kişiye tapu teslim etmek için planlamasını revize ederek, yıl sonunda 15 binin üzerinde yeni müşteriyi yöntemlerine dahil etmek adına çalışmalarını sürdürüyor.

Birevim 100 aileye tapularını teslim etti!

Birevim, geçtiğimiz günlerde 850 kişinin katılımı ile birlikte toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Toplu tapu teslim töreninde Birevim, 100 aileye tapularını teslim etti.

Eminevim, Samsun'da tapu dağıttı!

Eminevim Elbirliği Sistemi, Samsun’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreni ile 100 aileyi ev sahibi yaptı.

Sancaktepe tapu teslim töreni Haberi

Sancaktepe tapu teslim töreni

Sancaktepe'de Milli Emlak'tan kalan 53 tapu, hak sahiplerine teslim edildi. Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcıları ile tapu sahipleri katıldı. Tapu almaya hak kazanan vatandaşlara tapuları Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, başkan yardımcıları ile meclis üyeleri tarafından takdim edildi.


Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada, "Bugün Milli Emlak tapularından kalan 53 tapuyu yine hak sahiplerine ulaştırmış olduk. Bugün buraya iştirak eden komşularımız büyük bir mutlulukla evlerine dönüyorlar. Emlak ile ilgili olan 2B Milli Emlak, diğer taraftan belediyemizin üzerinde var olan parsellerin satışını ve devirlerine devam ediyoruz. Sancaktepe'de küçük bir rakamla artık mülkiyet problemi kaldı. İnşallah önümüzdeki aylar içerisinde Milli Emlak'ta parseli olup da üzerinde ikamet eden komşularımızın...