22 / 07 / 2024

sancaktepede lg varmı

sancaktepede lg varmı

LG Electronics, İstanbul’daki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Sancaktepe’de faaliyete geçen yeni LG mağazasında beyaz eşyadan televizyona, cep telefonundan, ses ve görüntü sistelerine kadar geniş yelpazede ürünler sunuluyor....

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Ülgür Gökhan, kentsel yenileme için hak sahipleriyle görüştü!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi kapsamında hak sahipleri ile birebir görüşmelerin devam ettiği İletişim Ofisi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de hak sahipleri ile görüştü.

İşte çılgın tasarımlı otel projeleri!

Rus mimar Remizov, henüz proje aşamasındaki tasarımlarını hayata geçirecek yatırımcılar bekliyor. İşte Rus mimardan çılgın tasarımlı otel projeleri...

Manisa Gülgün Hatun Hamamı yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Gülgün Hatun Hamamı’nda gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında son noktaya gelindi. Tarihi hamamın mekanik yerden ısıtma tesisatı ve mermer kaplama çalışmaları tamamlandı.

Manisa Tarihi Gülgün Hatun Hamamı restore ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Gülgün Hatun Hamamı’nda gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarında son noktaya gelindi.

Ilgın Hükümet Konağı açıldı!

Ilgın Hükümet Konağı açılış töreninde konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan ılgın Hükümet Konağı’nın hayırlı olmasını diledi.

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LG İnşaat Taahhüt Pvc Kapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Taşdelen tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Esenyurt, Hürriyet Mahallesi, Dalgıç Sokak'ta kuruldu.

LG Electronics Sakarya'da iki mağaza açtı!

LG Electronics, Sakarya’da iki yeni LG Premium Shop açılışı gerçekleştirdi.LG Electronics Türkiye Bayi Destek Bölüm Başkanı Myungho Lee, yeni noktalar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Boğaçayı Türkiye’nin ikinci çılgın projesi olacak!

Antalya’ya dev projeleri birbiri ardına kazandıracaklarını kaydeden Başkan Menderes Türel hızlı tren projesinin başlı başına bir rüya proje, Boğaçayı Projesi’nin ise Kanal İstanbul’dan sonra Türkiye’nin ikinci çılgın projesi olduğunu kaydetti

Rusya'nın çılgın projesinin detayları!

Rusya, ABD'yi Asya üzerinden Avrupa'ya bağlayacak bir otoyol projesi önerdi. İşte Rusya'nın çılgın projesinin detayları ....

İşte Türkiye'nin devam eden çılgın projeleri!

Türkiye'yi uçuracak çılgın projeler tam gaz devam ediyor. Körfez Geçiş köprüsü İstanbul-Yalova arasını 6 dakikaya indirecek.

1955 yılında İstanbul'da taş devri hayatı yaşayanlar varmış!

1955 yılında İstanbul'da taş devri hatayı yaşayan insanlar varmış. Fatih'te, Bizans devrinden kalma ışıksız ve rutubetli bir mahzende aile yaşıyormuş. Mahzende yaşayan ailenin reisi verem olmuş.

Antalya ‘çılgın projesi’ni tanıttı: KanalAntalya!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 137 hektar alanda kentsel dönüşümü başlattıktan sonra bu yıl ilk defa katıldığı MIPIM’de çılgın projesini anlattı. Projenin 1 milyarTL’ye mal olacağı açıklandı

sancaktepede lg varmı Haberi

sancaktepede lg varmı


Yıl başından itibaren art arda yeni mağazalar açmaya başlayan LG Electronics, İstanbul’daki mağazalarına bir yenisini daha ekledi.


Sancaktepe’de faaliyete geçen yeni LG mağazasında beyaz eşyadan televizyona, cep telefonundan, ses ve görüntü sistelerine kadar geniş yelpazede ürünler sunuluyor. 


LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya ve Bayi Destek Direktörü Ji Young Lee, Anadolu’nun farklı il ve ilçelerinde yeni mağazaları sayesinde kullanıcıya daha rahat şekilde temas ettiklerini, bu stratejiyi İstanbul’un farklı semtleriyle devam ettirdiklerini söyledi. İstanbul’un çok büyük ve kalabalık bir şehir olması nedeniyle mesafe açısından birbirine uzak yerlere de ulaşılması gerektiğini vurgulayan Lee sözlerini şöyle sürdürdü: “Anadolu’da olduğu gibi İstanbul’da da farklı noktalara ulaşmak bizim için çok önemli. Amacımız İstanbul’daki LG kullanıcılarına evlerinden çıktıktan kısa bir süre sonra ürünlere erişebilecekleri bir ortam...