20 / 05 / 2024

Sançim sabancı satış

Sançim sabancı satış

Çimsa’nın klinker kapasitesi yüzde 20 artışla 6.6 milyon tona yükselecek. Çimsa’dan önceki akşam KAP’a gönderilen açıklamaya göre, nominal değeri 87.5 milyon lira olan hisselerin devir bedeli düzeltmeler hariç 220.7 milyon dolar olarak belirlendi.

5 yıl içinde satılan gayrimenkuller için ne kadar vergi ödenir?

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucuları arasında yer alan Av. Elvan Kakıcı Şimşek, satın alınan gayrimenkullerin 5 sene içinde satılması halinde ödenmesi gereken vergiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 1 milyon dolara kiraya verdi!

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 1 milyon dolara DSM Grup Danışmanlık İletişim ve Satış Ticaret A.Ş.'ye kiraya verdi.

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim!

Şehir Konakları Sur Yapı Ümraniye iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehir Konakları projesinde 210 konut ve 10 dükkan olacak...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 80 bin TL'ye varan indirim uygulanıyor. Adam Kule Dap Yapı satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

İş GYO Manzara Adalar satış ofisi iletişim!

İş GYO Manzara Adalar satış ofisi iletişim için 444 74 96 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin Nisan 2018 tarihinde gerçekleşeceği projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim!

Avrupa Yakası Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen proje DO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Sefaköy Toya Moda satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0 212 424 54 34 olarak belirlendi.

Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede 0 faiz uygulanıyor. Dap Yapı Adam Kule satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi.

İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi iletişim!

120 ay taksitlendirme sağlanan proje toplam 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. İzmir Folkart Bornova Life satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 444 22 78 olarak belrilendi.

Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim!

Ev tiplerinin 3+1'den 5+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 40 tane dubleks daire bulunuyor. Mesa Çamlıca satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0 216 402 11 15 olarak belirlendi.

Sançim sabancı satış Haberi

Sançim sabancı satış


Sabancı Holding’in çimento sektöründeki iştiraki Çimsa, Sançim Bilecik Çimento’yu satın almak için sözleşme imzalarken, analistler, şirketin satın almayla büyük altyapı ve konut projelerinin yoğunlaştığı ve çimento sektöründe fiyat ortalamasının daha yüksek olduğu Marmara bölgesinde konumunu güçlendireceğini söylediler.


Satın almayla Çimsa’nın klinker kapasitesi yüzde 20 artışla 6.6 milyon tona yükselecek.  Çimsa’dan önceki akşam KAP’a gönderilen açıklamaya göre, nominal değeri 87.5 milyon lira olan hisselerin devir bedeli düzeltmeler hariç 220.7 milyon dolar olarak belirlendi. Bilecik’te 2010 yılında kurulan fabrikasıyla faaliyet gösteren Sançim’in yıllık 1.1 milyon ton klinker ve 1.4 milyon ton çimento kapasitesi bulunuyor.


KAPASİTE YÜZDE 20 ARTACAK


Burgan Yatırım Analisti Ece Mandacı, “Çimsa’nın bu bölgede büyümesini olumlu algılıyorum. Çünkü Türkiye’de en hızlı büyüyen bölge, hem altyapı hem de konut yatırımları nedeniyle Marmara. Önümüzdeki...