03 / 05 / 2024

sançimi kim satın aldı

sançimi kim satın aldı

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento, SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton hisselerini aldı...

İşte Bank of Amerika’dan dolar tahmini: Seçimi kim kazanırsa kazansın, dolar yüzde 15 ile 25 arasında artacak!

Seçim öncesi döviz piyasalarında hareketli saatler yaşanıyor. Dolar ve euroda sınırlı da olsa yükselişler gözlenirken, yatırımcılar seçim sonrası fiyatlamaları merak ediyor. Uzmanlara göre ise seçimi kim kazanırsa kazansın döviz kurlarında yükseliş kaçınılmaz.

Getir, Alman rakibi Gorillas’ı satın aldı! Tam 1.2 milyar dolara!

Türk hızlı teslimat girişimi Getir, Alman rakibi Gorillas’ı 1,2 milyar dolar bedelle satın aldı. İşte o satın almanın merak edilen tüm detayları...

Ev satın alırken vergiyi kim öder?

Ev alırken hem satan kişinin hem de alan kişinin kafasına bazı sorular takılmaktadır. Onlardan biri de “Ev satın alırken vergiyi kim öder?” sorusudur. İşte bu konuya dair merak edilen detaylar!

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Serdar Bilgili 'Transamerica Pyramid'i 700 milyon dolara satın aldı!

İşadamı Serdar Bilgili, ABD’li ortağı Michael Shvo ile birlikte San Francisco şehrinin ikonik yapılarından piramit şeklindeki Transamerica gökdelenini satın aldı.

Mark Zuckerberg 59 milyon dolara iki ev satın aldı!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg'in yeni satın aldığı toplam 59 milyon dolarlık iki evinin görüntüleri ortaya çıktı. San Francisco'da bulunan evler, lüks özellikleri ile dikkat çekiyor.

Mardan Palace Hotel'i kim satın aldı?

İcradan satışa çıkan Mardan Palace'ın yeni sahibi 360 milyon 50 bin TL'lik teklifle Halk Bankası oldu

Selim Uyar San Clemente Adası’nı satın aldı!

Permak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Selim Uyar, 2013’te Venedik Lagünü’ndeki en değerli gayrimenkullerden San Clemente Adası’nı ve üzerindeki St. Regis Venice San Clemente Palace oteli satın almıştı.

Levent Life projesinin satışını Tabya Gayrimenkul yapacak!

Svot Yapı, Baray İnşaat ve İmaj İnşaat’ın ortak girişimi hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in satışını gayrimenkul sektöründe uzun yıllardır hizmet veren Tabya Gayrimenkul gerçekleştirecek

Aşkale Çimento Sançim Çimento'yu satın alıyor!

Sabancı Holding'in satın almaktan son anda vazgeçtiği Sançim Çimento'yu Erzurumlu işadamları alıyor. Sançim firmasını Erzurum merkezli Aşkale Çimento satın almak istiyor...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Chrissie Beavis satın aldığı boş konteyneri lüks daireye çevirdi!

Amerika'nın San Luis şehrinde yaşayan Chrissie Beavis, şehir yaşamından kaçmak için ilginç bir yöntem buldu Satın aldığı boş konteyneri ormanın yanında boş bir araziye yerleştiren Beavis, ortaya lüks bir ev çıkardı...

sançimi kim satın aldı Haberi

sançimi kim satın aldı


Çimsa, Sançim Bilecik Çimento hisselerinin alımına ilişkin hisse alım ve satım sözleşmesi imzaladığını duyurdu. 


Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, Sançim Bilecik Çimento Madencilik Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'nin sermayesinin yüzde 100'ünü temsil eden ve toplam nominal değeri 87.500.000,00 TL olan hisselerin tamamının, AUNDE Teknik Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, ENA Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ, Celal Sönmez, Ali Cem Sönmez, Osman Sönmez, Cemil Sönmez, Ali Hazır ve Mehmet Hazır'dan satın alınması konusunda, bugün, "Hisse Alım ve Satım Sözleşmesi" imzalandığı belirtildi. 


Açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Sözleşme uyarınca Sançim Bilecik Çimento Madencilik Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'nin yüzde 100 oranındaki hisselerinin devir bedeli, düzeltmeler hariç olmak üzere 220.710.000 Amerikan Doları'dır. Hisselerin devri ve hisse devir bedelinin ödenmesi, Rekabet...