20 / 05 / 2024

Sançimi sabancı mı aldı

Sançimi sabancı mı aldı

Çimsa’nın klinker kapasitesi yüzde 20 artışla 6.6 milyon tona yükselecek. Çimsa’dan önceki akşam KAP’a gönderilen açıklamaya göre, nominal değeri 87.5 milyon lira olan hisselerin devir bedeli düzeltmeler hariç 220.7 milyon dolar olarak belirlendi.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. kuruldu!

Dizayn Karot Makina İnşaat Gıda Tarım Otomotiv Hayvancılık İş Sağlığı Ve Güvenliği San.Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal Karaman tarafından kuruldu.

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alaz Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Yapı Teknolojileri İthalat İhracat San.Ve Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mucip Yıldırım tarafından kuruldu.

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Heybet Yapı İnş.Taah.Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Hiz.Tur.Ve Enerji San.Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Yurttaşer Gayr.Mimarlık Müh.Oto. İnş.Sit.Yönetimi Gıda San.Ve Tic. Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Yurttaşer tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Masek Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Kuyumculuk Oto Alım Satım Madenc. Denz.Tur.Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Tuzla'da kuruldu.

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Açıkgöz tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? İşte Sağlık Bakanlığı personel takip sistemi!

Kadroya geçen sağlık çalışanları bu sorgulamayı nasıl yapacaklarını araştırmaktadır. İşte Kadroya geçtiğimi nasıl anlarım? sorusunun yanıtı!

Sançimi sabancı mı aldı Haberi

Sançimi sabancı mı aldı


Sabancı Holding’in çimento sektöründeki iştiraki Çimsa, Sançim Bilecik Çimento’yu satın almak için sözleşme imzalarken, analistler, şirketin satın almayla büyük altyapı ve konut projelerinin yoğunlaştığı ve çimento sektöründe fiyat ortalamasının daha yüksek olduğu Marmara bölgesinde konumunu güçlendireceğini söylediler.


Satın almayla Çimsa’nın klinker kapasitesi yüzde 20 artışla 6.6 milyon tona yükselecek.  Çimsa’dan önceki akşam KAP’a gönderilen açıklamaya göre, nominal değeri 87.5 milyon lira olan hisselerin devir bedeli düzeltmeler hariç 220.7 milyon dolar olarak belirlendi. Bilecik’te 2010 yılında kurulan fabrikasıyla faaliyet gösteren Sançim’in yıllık 1.1 milyon ton klinker ve 1.4 milyon ton çimento kapasitesi bulunuyor.


KAPASİTE YÜZDE 20 ARTACAK


Burgan Yatırım Analisti Ece Mandacı, “Çimsa’nın bu bölgede büyümesini olumlu algılıyorum. Çünkü Türkiye’de en hızlı büyüyen bölge, hem altyapı hem de konut yatırımları nedeniyle Marmara. Önümüzdeki...