02 / 05 / 2024

sandalyeci masalar

sandalyeci masalar

Sandalyeci’nin birbirinden şık döşeme seçenekleriyle mekanlar rengarenk olacak...

Sandalyeci özel konseptli masalarını tanıttı!

Sandalyeci’nin kahve desenleriyle bezeli masaları, kahve keyfinize keyif katacak…

Vivense’de çalışma masalarında, kitaplıklarda muhteşem indirimler sizi bekliyor! Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasıyla veliler öğrenciler için çalışma masası ve kitaplık arayışına girdiler bile. Vivense’de geçerli olan okula dönüş kampanyasında birçok çalışma masası ve kitaplık modeli mevcut. Peki, hangi ürünlerde ne kadar indirim var? İşte, Vivense 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Tepe Home’da yüzde 20’ye ek yüzde 20 indirim!Dev kampanyayı sakın kaçırmayın! 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tepe Home’da yüzde 20 indirime ek yüzde 20 indirim sizleri bekliyor. Koltukta, konsollarda, yemek masalarında, koltuklarda, dolaplarda geçerli muhteşem fiyatlar için acele edin. İşte, Tepe Home 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bellona ders çalışma masalarında büyük indirim! Bu fiyatlar kaçmaz! 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okulların açılması ile birlikte Bellona’da öğrencileri ve aileleri unutmadı ve ders çalışma masalarında indirime gitti. İşte Bellona’nın indirimli ders çalışma masaları 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

Okullar açılmadan son durağınız İKEA olsun! Şahane fiyatlarla İkea 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Hepimizin gezmekten çok hoşlandığı İKEA, öğrencilerin okula dönüş heyecanına ortak oluyor. Kitaplıklar, ders çalışma masaları,  öğrenciler için sandalyeler daha neler neler. Sizde en yakın İkea mağazasında çalışma alanları katagorisine uğramadan alışveriş yapmayın. Işte 7 Eylül 2022 İkea fiyat liste

Masalarınız BİM 29 Temmuz Cuma ürünleri ile canlanacak! İşte BİM 29 Temmuz Cuma kataloğu!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta sorgulanıyor. Yemek masası ürünleri BİM 29 Temmuz Cuma kataloğunda! İşte detaylar!

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Efendioğlu Mermer'e CNR IMOB 2019’dan büyük ilgi!

Efendioğlu Mermer 22-27 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşen CNR IMOB Fuarı'na katıldı. Marka, CNC teknolojisi ile üretilen 2 cm inceliğindeki mermer masalarını tanıttı.

Kentsel dönüşüm karar masalarında kadınlara yer verilmeli!

AK Parti İstanbul Milletvekili Doç.Dr. Sare Aydın Yılmaz, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili karar masalarında kadınlara yer verilmesi gerektiğini söyledi. 

Kozan Belediyesi Dağılcak Tesisleri yenileniyor!

Kozan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Kozan Şefliği’nin desteği ile Dağılcak mesire alanındaki oturma gruplarını, masaları ve mangal ızgaralarını (ocakları) yeniliyor.

TeamFores Mimarlık'tan sanatla iç içe ofis tasarımı!

TeamFores Mimarlık Türkiye’nin en büyük filo kiralama şirketi DRD için Kağıthane’de ofis tasarladı. Mimar Serter Karataban, çalışma masalarından toplantı odalarına, yazıcı ünitelerinden hareketli kesonlara kadar her birimin özel olarak tasarlandığını belirtti.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni mesire alanı!

Haliliye Belediyesi, Tektek Milli Parkı’nda düzenlediği alanı mesire alanı olarak vatandaşların hizmetine sundu. 24 dönümlük mesire alanında mescit, wc, oyun grubu, çardak, barbekü ve piknik masaları yer alıyor.

Porland Soft Pop Koleksiyonu ile şeker tadında masalar!

Porland 2016 İlkbahar – Yaz sezonu için şeker tadında bir koleksiyon hazırladı. Soft renklerin ve romantik çizgilerin baskın olduğu bu tasarımda mavi, pembe, beyaz ve mint yeşili renklerin pastel tonları kullanıldı.

Ergene Marmaracık Gölet Mesire Alanı yenileniyor!

Ergene Marmaracık Göleti Mesire alanına yürüyüş yolları, oturma alanları, 1 restaurant, 2 WC, otopark alanları, 2 adet çocuk oyun grubu, piknik masaları, barbeküler yapılacak.

sandalyeci masalar Haberi

sandalyeci masalar


‘Sandalyeci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuk ve sandalyeleriyle evinizin havasını değiştirebilirsiniz. 


Sandalyeci’nin iç açıcı koleksiyonuyla evleriniz çiçek açacak!

Baharın renk ve desenleriyle evinizde değişik bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, Sandalyeci ilk adresiniz olacak…

Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu kumaş ve mobilya çeşitleriyle Sandalyeci, sevdiğiniz mekanların tamamlayıcısı olacak! 


Farklı tarz ve trendlerin takipçisi Sandalyeci ile sevdiğiniz mekanlarda kendi stilinizi...