08 / 05 / 2024

Sander Damen

Sander Damen

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sander Grup Metal İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bilal Durmuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Kağıthane, Cendere Mahallesi'nde kuruldu.

Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu da katıldı...

Esenyurt'ta Sander Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Esenyurt Osmangazi Mahallesinde yeni bir okulun daha temeli dualarla atıldı. SANDER Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin temel atma törenine birçok kişi katıldı.

H&M İstinyepark'ta mağaza açıyor!

H&M Türkiye müdürü Leif Spang'ın ve İstinyepark mağaza müdürü Sander Keijser'in kurdele kesme töreniyle gerçekleşecek resmi tören ile kapılarını açacak...

Sander Damen Haberi

Sander Damen

Bodrum'da faaliyetlerini sürdüren seyahat acentesi ANB Travel'ın Genel Müdürü Hollandalı Sander Damen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret ederek, acentenin turizme yönelik faaliyetleri hakkında Başkan'a bilgi verdi. Ziyarette Damen'e Bodrum Kadıkalesi Mevkii'nde yer alan Yasmin Bodrum Resort - Convention - Spa'nın Genel Müdürü Ertıan Clnaldı da eşlik etti. 

Bodrum Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Avrupa'dan gençlik kamplarını da Bodrum'a getiren seyahat acentesinin genel müdürü Sander Damen, Başkan Kocadon ile yaptığı görüşmede engellilere yönelik olarak spor turizmine büyük önem verdiklerini belirtti. Damen ayrıca "Engellilere uyumlu spor sahalarının çoğaltılması ve mevcut spor sahaannın aynı zamanda engelli sporcularımız için de uygun bir hale getirilmesi, bu turizm pastasından aldığımız payın da artmasını sağlayacak. En kısa sürede hangi sahaların uygun olabileceği yönünde kendisiyle detaylı bir...