17 / 05 / 2024

Sandıklı Hüdai Kaplıcası işyeri

Sandıklı Hüdai Kaplıcası işyeri

Sandıklı Hüdai Kaplıcasına yapılacak olan işyerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kaplıca’nın çehresini değiştirecek modern tasarımı ile hayata geçirilecek olan işyerleri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir ilk olacak.

Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası 3 yıllığına kiraya verilecek!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'taki Vali Saim Çotur Kaplıcası'nı 3 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4e Gayrimenkul Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 83 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Hüdai Yılmaz ve Betül Yılmaz ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den o ile 368 konutluk yeni proje geliyor! Yeni tarih resmen açıklandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar İli Sandıklı İlçesi Kevser Mahallesi 368 konut ihalesini 17 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbullular bina dayanıklılık testine hücum etti! 

Hafızalardan kolay kolay silinmeyecek Kahramanmaraş depremi, akıllara ve gündeme bir defa daha beklenen büyük İstanbul depremini getirdi. İstanbullular bina dayanıklılık testine hücum etti! 

EYT'lilere soğuk duş! 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı! Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın!

EYT'lilere soğuk duş... 'Bunu ilk kez açıklıyorum' dedi, bombayı patlattı... Duyan resmen mıh gibi çakıldı! Hemen bir bakın...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşı hesaplamasında 7 şiddetinde deprem! Rakamı duyan mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşı hesaplamasında 7 şiddetinde deprem yaşanıyor. En düşük emekli maaşı rakamını duyan mıh gibi çakıldı! Hemen bakın...

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı! Rakamı duyan emekliler mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı tek tek hesaplandı. Telaffuz edilen rakamları duyanlar mıh gibi çakıldı. Siz de hemen bu rakamlara bir bakın...

BağKur, SSK, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı peş peşe hesaplandı! Rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı peş peşe hesaplandı! En düşük emekli maaşı rakamını duyanlar mıh gibi çakıldı. Hemen bu rakamlara bakın...

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

O ilde 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! 

Afyonkarahisar ili Sandıklı Belediye Başkanlığı, Sandıklı ilçesi, Emre Mahallesi'nde yer alan 24 arsayı 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor... 

TOKİ Afyon Sandıklı projesi satışa çıktı!

Düşük taksit ve peşinatlarla konut sahibi olma imkanı sunan Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut idaresi Başkanlığının Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sandıklı Hüdai Kaplıcası işyeri Haberi

Sandıklı Hüdai Kaplıcası işyeri


Sandıklı Hüdai Kaplıcasına yapılacak olan işyerlerinin inşaatı hızla devam ediyor. Kaplıca’nın çehresini değiştirecek modern tasarımı ile hayata geçirilecek olan işyerleri Sandıklı Hüdai Kaplıcalarında bir ilk olacak.


Prefabrik yapı elemanları ile yapılacak olan işyerleri, yaklaşık 1100 m2 lik bir alanı kapsayacak. Kompleks şeklinde yapılacak olan işyerleri Market, İdari Binalar Soğuk Hava Depoları (600 m2), Lokanta (140 m2), Fırın (100 m2), Bay-Bayan Mescid, Lavabo, Wc (90 m2), Teras (174m2) olmak üzere geniş bir alanı kapsayacak.


Kaplıcada yeni yapılan işyerlerinde Başkan Mustafa ÇÖL, Fen İşleri Müdürü Fatih HÜRYAŞAR ile  incelemelerde bulundu. Burada konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ÇÖL; “Kaplıcada kalan müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve modern çağın gereksinimlerini karşılayacak şekilde yapılan binaların Sandıklımıza ve Kaplıcamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kaplıcada böylesine büyük bir...