30 / 04 / 2024

Sandıklı Oyuncak Müzesi nerede

Sandıklı Oyuncak Müzesi nerede

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak inşa edilen Oyuncak Müzesi hizmete açıldı.

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da! Bu fiyata ev bulunmaz hemen başvurun!

TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Sandıklı sosyal konut projesi

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutları 22 Kasım'da satışa çıkarıyor.

Antalya Nekropol Müzesi'nin inşaatında sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarafından yapımına başlanan Nekropol Müzesi Projesi'nde sona gelindi. Proje turizm başkenti Antalya'yı müzeler kentine dönüştürerek yerli ve yabancı ziyaretçilerin bu tarihe tanıklık etmesini sağlamak açısından da büyük öneme sahip.

Afyonkarahisar Sandıklı Oyuncak Müzesi açıldı!

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak inşa edilen Oyuncak Müzesi hizmete açıldı.

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Sandıklı'da imar barışı anlatıldı!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Sandıklı ilçesinde imar barışıyla ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Şanlıurfa'da Peygamberler Tarihi Müzesi kuruluyor!

Dünya inanç turizminde dördüncü sırada yer alan Şanlıurfa'ya müze kuruşacak. Yeni Peygamberler Tarihi Müzesi'nin Balıklıgöl yerleşkesi yakınlarına inşa edilmesi planlanıyor...

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Sandıklı Yapı Malzemeleri Nakliye ve Reklam Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Selçuk Yıldırım tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yatırım yağacak!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler için incelemeler gerçekleştirildi.

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

Malatya Oyuncak Müzesi açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, bölgesinde bir ilk projeyi daha hayata geçirdi. “Çocuk Oyunevi ve Oyuncak Müzesi” artık çocukların yeni mekanı olacak.

Sivrihisar'da tarihi bina kent müzesi olacak!

Sivrihisar Belediyesi, Sivrihisar’ın Son 100 yılına tanıklık eden eski askerlik şubesi binasının restorasyon çalışmalarına başladı. Restorasyon tamamlandığında tarihi yapı 'Sivrihisar Kent Müzesi' olarak hizmete kazandırılacak.

Afyon Sandıklı'nın kaldırımları baştan sona yenileniyor!

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 100.000 metrekarelik ihale kapsamında yapılan kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sandıklı Oyuncak Müzesi nerede Haberi

Sandıklı Oyuncak Müzesi nerede

Sandıklı Belediyesi ile Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından ortaklaşa olarak hayata geçirilen proje kapsamında Sandıklı'nın tarihinde büyük yer tutan, oyuncak müzesi hizmete açıldı.

Sandıklı Belediyesi'nde yer alan habere göre, Hisar Mahallesinde bulunan ve eskiden Hacı Osman Çamaşırlığı olarak kullanılan yerde hizmete açılan Oyuncak Müzesinin açılışına; İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Belediye Başkan Vekilimiz Gülay Perçin, İl Kültür Turizm Müdürü Mehmet Tanır ve ilçe protokol üyeleri katılım gösterdi.

Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından el emeği göz nuru olarak yapılan ahşap ürünlerinin de sergilendiği açılış töreni, Sandıklı Belediyesi tarafından yapılan ikramlarla sona...