07 / 06 / 2024

sandıklıya yeni tesis

sandıklıya yeni tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünce Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde inşa edilecek Devlethan Barajı Sulama Projesiyle 15 bin dekar tarım arazisi suya kavuşacak.

İstanbul’a 50 hektar büyüklükte yeni sanayi alanı müjdesi!

Türkiye GSYH'sinin yüzde 23,6'lık kısmını üreten fakat uzun zamadır sanayi alanı sorunu yaşayan İstanbul'a 500 bin metrekare büyüklüğünde yeni sanayi alanı inşa ediliyor. 

TOKİ Sandıklı kura sonucu 02.12.2021!

TOKİ Sandıklı kura sonucu 02.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sandıklı kura sonucu 02.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Afyon Sandıklı başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyon Sandıklı projesinde yer alan konutları 22 Kasım'da satışa çıkarıyor.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Sandıklı Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Çakır Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 12 milyon 742 bin 500 TL'ye satıyor...

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı 30 Haziran'da!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir yaşam sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor!

Etra Holding imzasıyla hayata geçirilen Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri kapılarını açıyor. Projede 1 ay ücretsiz konaklama ve deneyim fırsatı sunuluyor...

Anamur'da sağlıklı yaşam merkezi inşaatı tamamlandı!

Mersin Anamur'da inşa edilen sağlıklı yaşam merkezinin inşaatı tamamlandı. Merkezin kısa süre içerisinde hizmete girmesi bekleniyor.

Ordu'da 70 milyon TL'lik yeni tesis yatırımı!

MDF üreticisi Çamsan Ordu, 70 milyon yatırım yaparak yeni tesis inşa edecek. Tesis, 2021'de hizmete girecek.

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon Sandıklı 4. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve Afyon Sandıklı 4. Etap isim listesi...

sandıklıya yeni tesis Haberi

sandıklıya yeni tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı yazılı açıklamada, Devlethan Barajı Sulama sözleşmesinin imzalandığını kaydetti.


Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde inşa edilecek tesisle 15 bin dekar zirai arazinin suya kavuşacağını belirten Eroğlu, "Devlethan Barajı, bölgemiz için fevkalade önemli bir tesis. Bizim gönlümüzde her ilçemizin ayrı bir değeri, ayrı bir önemi var. Vatandaşlarımız için ne yapsak bize az geliyor, daha da fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.


Devlethan Barajı Sulaması'nın 26 milyon liraya mal edileceği bilgisini aktaran Eroğlu, "Biz bu tesisi 2019 yılında hizmete açmayı planlıyoruz. Modern sulama sistemiyle inşa edeceğimiz projeyi devreye aldığımızda Allah'ın izniyle milli ekonomiye yılda yaklaşık 4 milyon lira katkı sağlayacağız. Sandıklımızın topraklarını suya doyururken, çiftçilerimizin de yüzünü güldüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.


Bakan Eroğlu, yoğunlukla tahıl üretimi yapılan baraj bölgesinde projenin...