29 / 04 / 2024

Sandra Bullock çocukları

Sandra Bullock çocukları

Sandra Bullock, verdiği röportajda anneliği anlattı ve "Gidecekleri eğitim kurumunun sokağının başındaki evlerden birini alacağım" dedi...

Sandra Bullock, Beverly Hills'ten yeni bir malikane aldı!

57 yaşındaki Oscarlı oyuncu Sandra Bullock, Los Angeles'ın lüks muhiti Beverly Hills'te 2.7 milyon dolara yeni bir malikane satın aldı.

Sandra Bullock çocuklarının okuluna göre ev alacak!

Sandra Bullock, verdiği röportajda anneliği anlattı ve "Gidecekleri eğitim kurumunun sokağının başındaki evlerden birini alacağım" dedi...

Sandra Bullock Georgia'daki evini 34.9 milyon TL'ye satıyor!

Oscar ödüllü oyuncu Sandra Bullock, Georgia’da bulunan malikanesini satamayınca, fiyatta indirime gitti. Evin yedi yatak odası ve altı banyosu bulunuyor.

Sandra Bullock, ABD'deki evini 36 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Sandra Bullock, ABD’nin Georgia eyaletine bağlı Tybee Island’da bulunan evini 6.5 milyon dolar’a (yaklaşık 36 milyon TL) satışa çıkardı.

Hatay'da Suriyeli çocuklar için yapılan yaşam merkezi Eylül'de açılacak!

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile İnsani Yardım Vakfı ve Katar Raf kuruluşlarının iş birliğiyle Suriyeli kimsesiz çocuklar için yaptırılan yaşam merkezi eylül ayında hizmete girecek.

Rasch Bambino XVII ile çocukları peşinden sürükleyen duvar kağıtları!

Rasch markasının bebek ve çocuk odaları için özel olarak tasarladığı “Bambino XVII” duvar kağıdı koleksiyonu, çocukları kendi serüvenlerine çıkarıyor…

İbrahim Tatlıses, Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına 7 daire verecek!

İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses, yeni yaptırdığı 60 dairelik Tatlıses Konakları'ndan çocuklarına birer daire vereceğini açıkladı. Tatlıses inşaatın sona geldiğini açıkladı.

Sakarya Büyükşehir'den mülteci çocuklar için okul!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman’da mülteci çocukların eğitimleri için kullanılacak okul projesinde incelemelerde bulundu.

Nurol Park projesi çocukların eğlence merkezi oldu!

Nurol GYO’nun 24 Nisan’da düzenlediği Çocuk Şenliği, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kilis'te otizmli çocuklar için özel okul yapıldı!

Kilis'te otizm tanısı konmuş öğrencilerin daha iyi eğitim alabilmesi için özel okul yapıldı. Otizmli çocuklar İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 150 kişilik okulda eğitimlerine devam edecek.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Confetti çocuk halıları çocukların zekalarını geliştiriyor!

Pedagogların önerileri doğrultusunda tasarlanan Confetti anaokulu halılarının desenlerinde bulunan rakamlar, İngilizce kelimeler, dünya haritası gibi eğitici öğelerle çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor

Trabzon Sürmene'de engelli çocuklar için anaokulu yapılacak!

Trabzon'un Sürmene ilçesinde atıl vaziyetteki bir ilkokul, iş adamı Can Çobanoğlu'nun maddi desteği ile engelli çocuklar için anaokuluna dönüştürülecek.

Sandra Bullock çocukları Haberi

Sandra Bullock çocukları

Sandra Bullock, Interview dergisine verdiği röportajda anneliğini anlattı.

Sandra Bullock'un bir kızı bir de oğlu var. 55 yaşındaki oyuncu, “Çocuk yetiştiren herkese bakıyorum. Onlara doğru ve yanlış arasındaki farkı nasıl anlatacağımızı merak ediyorum” dedi.

Milliyet'in haberine göre; Okul durumlarına müdahale ettiğini ifade eden Bullock, “Üç seçenek verdim. Gidecekleri eğitim kurumunun sokağının başındaki evlerden birini alacağım” açıklamasını yaptı.

Justin Bieber ve Hailey Bieber Brentwood’dan ev alacak!