13 / 05 / 2024

sani şener inşaat listesi

sani şener inşaat listesi

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Şener İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ersan Şener ve Mevlüt Şener ortaklığında kuruldu.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

Sani Şener: Kira ertelemesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Her sözleşmenin kendi içeriğine göre, süre uzatımı, kira ertelemesi veya başka türlü metotlarla bu kayıplarımızın karşılanması için gerekli çalışmaları da yapıyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaatına 610 milyon TL harcandı!

Meral Akşener, partisinin TBMM Grubu'nda yaptığı konuşmada gündemdeki konuları değerlendirdi. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Saraylarının inşaat, bakım ve onarımı için 610 milyon TL daha harcanacağını dile getirdi...

Sani Şener inşaat sektörünün en güçlü 4’üncü lideri oldu!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 4’üncü sırada yer aldı...

Sani Şener: TAV Havalimanları için hikaye yeni başlıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada yolcu sayılarının dünyada her yıl yüzde 4-5 büyüdüğünü söyleyerek, "Bu nedenle, TAV Havalimanları için hikaye aslında yeni başlıyor." diye konuştu.

Sani Şener: Biz İstanbul Havalimanı’nda varız!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "İstanbul Havalimanı için ihaleye girdik. Açık artırmayla yapıldı. Bizim o fiyatı vermemiz söz konusu değildi. Çünkü işi biliyoruz." diye açıklama yaptı. 

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Sani Şener: Türkiye'de herkes, her işi yapıyor!

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, "Maalesef Türkiye'de herkes, her işi yapıyor. Biz onlardan değiliz. Sadece havalimanı işi yapıyoruz. Sadece bunu yaptığımız için işimize çok odaklanabiliyoruz." dedi.

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

Sani Şener, Körfez'in en güçlü 9'ncu iş insanı oldu!

Sani Şener, Körfez Bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede (Power 100) 9. sırada yer aldı. Şener, 2016'da ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.

İnşaat sektörünün güçlü aktörleri nelerdir?

Yeni Söz Gazetesi'nin köşe yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında inşaat sektörünün güçlü aktörlerini ele aldı. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

Sani Şener: 6 tane büyük havalimanı inşa ediyoruz!

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, "Dünyada 14 havalimanı yatırımı yaptık ve işletiyoruz. 6 tane büyük havalimanı inşa ediyoruz." dedi.

sani şener inşaat listesi Haberi

sani şener inşaat listesi

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin ilk 10 ismi arasında gösterildi.


TAV İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, Şener, endüstrinin prestijli yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi'nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 10. sırada yer aldı. Şener, 2015 yılının listesinde ilk 10'da yer alan tek Türk iş insanı oldu.


TAV'ın, havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi olduğuna işaret eden dergi, şirketin, Körfez Bölgesi'nde Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Katar başta olmak üzere güçlü bir varlık gösterdiğini bildirdi. Construction Week ayrıca, TAV'ın çok kültürlü bir insan kaynağına sahip olduğunu ve çalışanlarının profesyonel ve kişisel gelişimine yatırım yaptığını ifade etti.


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV Grubu CEO'su Şener, "Bu liste...