02 / 05 / 2024

Sanko Park etkinlikleri

Sanko Park etkinlikleri

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Sanko Park yılbaşında açık mı?

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park yılbaşında açık mı? Sanko Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Sanko Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Sanko Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Sanko Park Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Çankaya Özgecan Aslan Parkı açıldı!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Özgecan Aslan Parkı ve Anıt Heykeli açıldı. Geçen yıl vahşi bir cinayetle yaşamdan koparılan 19 yaşındaki Özgecan Aslan adı Çankaya’da yaşayacak.

Sanko Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Sanko Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Sanko Park AVM bayramda kaçta açılacak? Sanko Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Sanko Park AVM bayramda açık mı?

Sanko Park AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Sanko Park AVM bayramda açık mı? Sanko Park AVM bayramda kaçta açılacak? Sanko Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı inşa edilecek!

TOKİ, Birinci Dünya Savaşı’nda on binlerce askerin şehit düştüğü Sarıkamış Harekatı’nın 100. yılını anma etkinlikleri kapsamında 'Kars Sarıkamış Harekatı Anma Tören Alanı ve Parkı' inşa ediyor.

Sanko Park AVM'nin ev talihlisi tapusunu aldı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini kazanan Barış Yalçın, dairesinin tapusunu teslim aldı...

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları 2014!

Sanko Park AVM ev çekiliş sonuçları Özlem Yıldız ve Geveze sunuculuğunda açıklandı. Sanko Park AVM çekiliş sonuçlarında bir kişi 3+1 daire sahibi olma hakkı kazandı.

Sakarya Park Amfi Tiyatro Sahnesi bugün açılıyor!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta inşa edilen Amfi Tiyatro Sahnesi, bugün kapılarını Sakaryalılara açıyor. 21. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Grup 571 Çocuk Müzik İlahi Grubu, saat 23.00’da konser veriyor.

Sanko Park etkinlikleri Haberi

Sanko Park etkinlikleri

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi. Ramazan ayı boyunca birbirinden eğlenceli şovlar ve sürpriz etkinlikler düzenleyeceklerini belirten Büyükaksu, "Ramazan boyunca ziyaretçilerimizi her gün Karagöz - Hacivat, Sema Gösterisi ,Tahtabacak, Hattat, Pamuk Şekerci ve Cam Üfleme Sanatı gibi geleneksel etkinliklerle buluşturacağız" dedi. 

Büyükaksu, düzenleyecekleri etkinliklerle ziyaretçilere eski Ramazanları yaşatacaklarını kaydetti. 



Gaziantep...