02 / 05 / 2024

Sanko Park ev kamoanyası

Sanko Park ev kamoanyası

Sanko Park AVM 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerine, 3 oda 1 salon havuzlu sitede 150 metrekare ev kazanma şansı veriyor.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 50 senelik tecrübeleri ile güvenin sembolleri TEPE ve MESA’nın ortak imzasını taşıyan Park Mozaik'te yüzde 0.79 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Yücel Park ev fiyatları!

21 dönümlük alan üzerinde Kartal Cevizli bölgesinde Teknik Yapı imzasıyla hayata geçirilen Yücel Park projesi denize  900 metre mesafede inşa ediliyor. 

Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi!

Teknik Yapı Kartal’da ön talep topladığı yeni projesi Yücel Park’ta ev alana yüzde 10 prim garantisi veriyor. Projede fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Kanyon Park Seha Yapı ev fiyatları!

Kanyon Park Seha Yapı ev fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. 3+1'den 6+2'ye kadar konut seçenekleri sunulan Kanyon Park projesi Konya Yazır Mahallesi'nde inşa ediliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları!

Yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabilen Çekmeköy Park Ağaoğlu projesi Çekmeköy Park Ağaoğlu ev fiyatları 446 bin TL'den başlıyor.

Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Ağaoğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ağaoğlu Çekmeköy Park projesi 739 adet daireden meydana geliyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park ev fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Teknik Yapı 2017 ev fiyatları!

Deluxia Park Teknik Yapı 2017 ev fiyatları en düşük 418 bin TL'den başlıyor. 2019 yılının sonunda daire teslimleri yapılacak olan Deluxia Park projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Park Mavera 3. etap ev fiyatları!

Park Mavera 3. etap ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3. etap projesinde teslimler Şubat 2020 yılında yapılıyor...

Makro Park Mavera 3 ev fiyatları!

Makro Park Mavera 3 ev fiyatları minimum 213 bin TL'den başlıyor. Makro İnşaat ve TOKİ ortaklığıyla hayata geçirilen projede toplam 723 daireye yer veriliyor...

Sanko Park ev kamoanyası Haberi

Sanko Park ev kamoanyası

Gaziantep Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerine, 3 + 1 havuzlu sitede 150 metrekare ev kazanma şansı veren Sanko Park'ın, Gaziantep'te ilk defa ev kampanyası gerçekleştiren AVM olduğunu söyledi. 

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi (AVM) yaptığı kampanyalar ve etkinliklerle, tüketicinin yanında olmaya devam ediyor. 

Büyükaksu, kampanyaya 18 Şubat - 11 Ağustos tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Sanko Park Kart üyelerinin katılabileceğini anımsattı.


SANKO PARK 


Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park' ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa,...