04 / 05 / 2024

Sanlıbozköy Kiraz Pazarı ne zaman

Sanlıbozköy Kiraz Pazarı ne zaman

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı’nın temelleri görkemli bir törenle atıldı. 4 Milyon 384 bin TL’ye yapılacak ve civar mahallelerin büyük bir ihtiyacını karşılayacak Kiraz Pazarı, nisanda tamamlanarak hizmete sunulacak.

Otomotiv satışları 2024'te dengelenecek! Araba fiyatları düşecek mi?

Türkiye'de faaliyet gösteren otomotiv markalarının üst yöneticileri, pazarın 2023 yılında rekor bir performans gösterdiğine dikkat çekti. Ayrıca, gelecek sene için de arz ve talebin dengelenmesiyle toplam pazar hacminde bir azalışla "normalleşme" yaşanacağı ifade edildi. 

Otomotivden ayda 10,6 milyar dolar yan sanayi ihracatı yapıldı

Otomotivde yan sanayide Ocak-Eylül 2023'te geçen senenin aynı dönemine göre dış piyasada yüzde on artıran otomotiv sektörü, ihracatın yaklaşık 4'te birini en büyük pazar olan Almanya'ya yaptı. İşte ayrıntılar...

Xiaomi 13 Ultra ile sınırları zorlayan teknoloji Avrupa'ya geliyor!

Akıllı telefon devi Xiaomi, merakla beklenen yeni modeli Xiaomi 13 Ultra'yı Avrupa pazarında satışa çıkardı. Ultra yüksek performansı ve benzersiz özellikleriyle dikkat çeken cihazın Türkiye fiyatı da tahmin edildi. İşte Xiaomi 13 Ultra'nın muhteşem özellikleri ve Türkiye'deki tahmini satış fiyatı!

Batı Akdeniz'in ihracatında lider ülke Rusya oldu!

Yaş sebze meyveden demir ve demir dışı metallere, kimyadan madencilik ürünlerine, tekstilden toprak sanayiye kadar birçok sektörde üretim gerçekleştiren Batı Akdeniz Bölgesi'ndeki ihracatçıların en büyük pazarını Rusya oluşturuyor.

Tesis Yönetimi sektörünün pazar payı 76,3 milyar dolara ulaşarak her yıl yüzde 12,6 büyüyecek!

MarketsandMarkets tarafından yayınlanan verilere göre dünya çapında tesis yönetimi pazarının 2026 senesine kadar yıllık yüzde 12,6’lık büyüme oranıyla 76,3 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Senyonet CEO’su Mehmet Yıldızdoğan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar...

Kampanyayı duyan koşuyor! Realme C11 2021 Hepsi Burada'da çok ucuza! İşte 18 Nisan 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada yine çok konuşulacak bir kampanyayı müşterilerine ilan etti. Realme C11 2021 Hepsi Burada'da kampanyalı satışı ile müşterileri bekliyor. Türkiye'de de büyük pazar sahibi olan Realme için, yeni bir telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın kampanyasını değerlendirmeli

Dünyanın en büyük bankalarından biri daha iflas mı ediyor? 3 günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti!

Almanya'nın en büyük pazar payına sahip bankası Deutsche Bank hisseleri, yüzde 9 oranında değer kaybederek 8,5 avroya düştü. Hal böyle olunca bankanın hisseleri son üç günde yaklaşık yüzde 13 değer kaybetti.

Duymadım demeyin! Oppo Reno 7 ve A96 modellerinde damping... Oppo 22 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'de de büyük pazar kuran Oppo, 2023'e girmeye sayılı günler kala, Reno7 ve A96 akıllı telefon modellerinde kampanya başlattı. Amiral gemilerine çok yakın özellikleri ile çoktan muadil haline geldi bile. Peki Oppo Reno7 ve A96 fiyatları nedir?

Carrefoursa'dan Samsung Galaxy S22'ye dev indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük pazarı Carrefursa, Samsung'un en popüler akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S22'ye şok edici bir indirim uyguladı! İşte 16 Aralık 2022 Samsung Galaxy S22 fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Galaxy Z Flip 3'e Carrefoursa'dan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük pazarı Carrefursa, Samsung'un en popüler akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'te indirimler sunuyor. İşte 15 Aralık 2022 Samsung Galaxy Z Flip3 fiyat listesi ve özellikleri..

Redstone 3 yılda pazar lideri olmayı hedefliyor!

Redstone, yenilikçi franchise sistemiyle büyümesinde hız kesmiyor. Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "40 şubeye ulaştık. 1 yıl içinde bu rakamı 100'e çıkarmak, 3.yıl içinde de pazar lideri olmayı hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

TOKİ Manisa Şehzadeler'de 400 konutun inşaatına başladı!

TOKİ Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Sancaklıbozköy Mahallesi’nde hayata geçirilecek 400 sosyal konutun inşaatına başladı.

Bina yalıtımında Avrupa'nın en büyükleri arasındayız!

BETEK Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, bina yalıtım malzemesi üretiminde Avrupa’nın en büyük pazarı olduğumu açıkladı. Küçükoğlu, ''Ülkemizdeki 22 milyon konutun yüzde 80’i hâlâ yalıtımsız. Gidilecek çok yol var'' dedi.

Sanlıbozköy Kiraz Pazarı ne zaman Haberi

Sanlıbozköy Kiraz Pazarı ne zaman

Sancaklıbozköy Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine AI< Parti Manisa Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Recai Berber, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Adnan Erbil, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan yardımcıları, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kiraz pazarı projesini hazırlarken birçok görüşme gerçekleştirip ve çevre illerde ki Pazar yerlerini incelediklerini belirten Başkan Çelik tesisle ilgili şu bilgileri verdi:

KİRAZ PAZARI PROJESİ ORTAK AKIL İLE HAZIRLANDI

“Kiraz Üreticileri Birliğimiz burayı yıllar önce almak istemişler. Ancak yıllarca uğraşılmasına rağmen bir netice alınamamış. Seçim döneminde bizde böyle bir Pazar yeri yapmak için söz vermiştik....