03 / 05 / 2024

şanlırufa bina

şanlırufa bina

Şanlıurfa'da kolonları hasar gördüğü için risk oluşturan ve yıkımına karar verilen 9 katlı apartmanın iş makinaları tarafından yıkımına başlandı...

İzmir ve bir ilde daha arsa, bina ve otopark satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

İzmir ve Şanlıurfa'da yer alan arsa, bina ve otopark satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay kat karşılığı bina yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina yaptıracak. İhale 12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

Kartal Soğanlık'ta dönüşüm başladı!

Kartal, Başkan Altınok Öz'ün 2009'dan bu yana geliştirdiği 'Kartal Modeli' adı altında dönüşmeye hızla devam ediyor. Birçok ilçeden farklı olarak, dönüşecek binaların halkla bir arada törenle yıkıldığı Kartal'da bu kez Soğanlık'ta 9 bina dönüşüm zincirine dahil oldu.

FETÖ'nün Şanlıurfa'daki dershanesi bilim merkezi oldu!

Şanlıurfa'da, FETÖ'nün daha önce dershane olarak kullandığı bina, tadilatın ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bilim merkezi olarak faaliyete açıldı.

Kütahya Tavşanlı'da kat karşılığı bina inşaatı yaptırılacak!

Tavşanlı Belediye Başkanlığı tarafından Yeni Mahalle Karayaka mevkiinde bulunan arsa üzerine kat karşılığı bina inşaatı yaptırılması işi 510 bin 500 TL'ye ihale edilecek.

Şanlıurfa Bamyasuyu - Eski Hal Pazarı'nın yeni yolu için 4 bina yıkılacak!

Şanlıurfa Bamyasuyu Eski Hal Pazarı güzergâhında 35 metrelik yeni bir yol yapılmasının önünü açmak için Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından kamulaştırma işlemleri tamamlanan 4 binanın yıkım işlemi başladı.

şanlırufa bina Haberi

şanlırufa bina
Şanlıurfa'da kolonları hasar gördüğü için risk oluşturan ve yıkımına karar verilen 9 katlı apartmanın iş makinaları tarafından yıkımına başlandı. 18 daireli apartmanın kolonları kısa süre önce patladı. oturanlara risk oluşturması gerekçesi ile evin yıkımına karar...