07 / 05 / 2024

Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Birbirinden nefis süt tatlılarını lezzetin yanı sıra hijyen ve müşteri odaklı sunumuyla buluşturarak, aranan bir marka haline gelen Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları, Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde müşterileriyle buluştu.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Şanlıurfa Piazza AVM 1 milyon ziyaretçi ortalamasına ulaştı!

10 Ekim 2013 tarihinde kapılarını açan Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi her ay bir milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor. Ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra eğlence ve sosyal yaşam alanı da sunuyor.

Bolulu Hasan Usta Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Açıldı!

Birbirinden nefis süt tatlılarını lezzetin yanı sıra hijyen ve müşteri odaklı sunumuyla buluşturarak, aranan bir marka haline gelen Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları, Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde müşterileriyle buluştu.

Şanlıurfa Piazza'da kariyer günleri başladı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Anadolu Lisesi Mezunları Derneği işbirliğinde düzenlenen “Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri” adlı fuarın beşincisi, bölgenin buluşma noktası Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi...

Piazza AVM'ler çekim merkezi oldu!

RÖNESANS Gayrimenkul'ün geçen yıl hizmete açtığı Samsun, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş Piazza Alışveriş Merkezleri (AVM) milyonlarca ziyaretçi ağırladı. Şanlıurfa Piazza AVM'de 2 bin 500 kişiye istihdam sağlanıyor...

Şanlıurfa Piazza AVM'de yöresel yemek yarışması düzenlendi!

Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yemek yarışması yapıldı. Özel bir televizyon kanalında yemek programı sunan Emine Beder'in jüri üyesi olduğu yarışmada, yöresel yemekler yarıştı...

Simit Sarayı Piazza AVM’de şube açtı!

Simit Sarayı, Şanlıurfa’daki ikinci mağazasını, toplam 149 markanın yer aldığı ve Kurban Bayramı’ndan hemen önce açılışı gerçekleştirilen Şanlıurfa’nın en büyük alışveriş merkezi Piazza AVM’de hizmete sundu.

Toyzz Shop Piazza AVM'de mağaza açtı!

Şanlıurfa’lı çocuklar için de artık adres belli. Şanlıurfa’daki ilk mağazasını Piazza AVM'de açan Toyzz Shop kapılarını çocukları, aileleri ve içindeki çocuğu hiç büyütmeyenler için açtı...

Mango Türkiye'deki 100'üncü mağazasını açtı!

Ekim'in ikinci haftası Antakya Palladium AVM' mağazasını açan Mango, Şanlıurfa Piazza AVM ve İstanbul Zorlu Center'da açtığı satış noktalarıyla Türkiye'deki toplam mağaza sayısını 100'e çıkardı...

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa’da ilk şubesini Piazza AVM'de açtı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa’daki ilk şubesini Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açtı. Piazza şubesinde sunacağı klasik lezzet üçlüsü köfte, piyaz ve irmik helvasının yanı sıra, kuzu şiş, tavuk şiş, soslu tavuk gibi lezzetler sunuyor..

Şanlıurfa Piazza AVM kenti 80 yeni markayla tanıştırdı!

Rönesans Holding'in 11'inci alışveriş merkezi Urfa Piazza, hizmete girmesiyle birlikte 80 marka kente ilk defa adım attı. Şanlıurfa Piazza AVM'de toplamda 152 mağaza yer alıyor..

Bimeks 2. mağazasını Şanlıurfa Piazza AVM'de açtı!

Bimeks, Türkiye genelindeki 84'üncü, Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 15'inci ve Şanlıurfa'daki 2'inci mağazasını Piazza AVM'de açtı. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyenlerin saatler öncesinden mağaza önünde kuyruk oluşturdu..

Şanlıurfa Piazza AVM bugün kapılarını açıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin Şanlıurfa'da yatırımını gerçekleştirdiği Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi bugün açılıyor. Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin yatırım tutarı yaklaşık 250 milyon lirayı buluyor..

Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Haberi

Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Birbirinden nefis süt tatlılarını lezzetin yanı sıra hijyen ve müşteri odaklı sunumuyla buluşturarak, aranan bir marka haline gelen Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları, Şanlıunrfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde müşterileriyle buluştu. Nezih ve ferah ortamda lezzet şöleni İşletmeci Sabri Erdoğan ve kardeşi Mehmet Emin Erdoğan'ın yönetimindeki Hasan Usta Süt Tatlıları, daha ilk günlerden Şanlıurfalıların yoğun ilgisini gördü. 

Türkiye genelinde şubeler ağına bir yenisini de Şanlıurfa'da ekleyen Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları, geniş ve ferah kapalı ortamının yanı sıra terasıyla da müşterilerine lezzet şöleni sunuyor. 


Posta Çukurova...