30 / 04 / 2024

Şanlıurfa Piazza AVM 10 Ekim'de kapılarını açılıyor!

Şanlıurfa Piazza AVM 10 Ekim'de kapılarını açılıyor!

Türkiye'de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Holding'in Şanlıurfa'da kurduğu Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinin açılışı için geri sayım başladı...



Türkiye'de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Holding'in Şanlıurfa'da kurduğu Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinin açılışı için geri sayım başladı. 10 Ekim'de kapılarını açacak Pizza AVM, Şanlıurfa'ya 2 bin kişilik de istihdam imkanı sağlayacak.

Kentin sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve Şanlıurfa'nın en büyük AVM'si olma özelliğini taşıyan Şanlıurfa Piazza AVM, 10 Ekim'de kapılarını halka açmaya hazırlanıyor.

43 bin metrekare kiralanabilir Alanı ve 3 katlı olarak inşa edilen ve toplam alanı ile 93 bin metrekare olan alışveriş merkezinde 80?e yakın ulusal ve uluslararası markalara ait mağazalar yer alıyor. Alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi olarak da inşa edilen Piazza'da, çok sayıda sinema salonu, bovvling ve buz pistinin de yer alması planlanıyor.

KENTİN MERKEZİNDE, BAĞLANTI NOKTASINDA

Kentin merkezinde, doğu ve batı çevre yollarının kesiştiği noktada bulunması dolayısıyla çevre bölgeye de hitap eden Şanlıurfa Piazza, 1200 araç açık otoparka sahip. 2 adet yürüyen bant, 5 adet yürüyen merpen, 3 adet müşteri asansörü bulunan dev AVM'nin Food Court oturma alanının kapasitesi 1500, terasın 550, toplam oturma alanının kapasitesi ise 2500 metrekare civarında.

Ulaşım kolaylığı avantajıyla çevre iller Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Mardin ve Kilisi'e de hitap eden Piazza AVM'de; Mango, Tommy Hilfiger, 5M Migros, Koçtaş, Teknosa, LWC, Media Markt, Crazy Game, Mado, KFC, Cinemaximum da yer alıyor. 80'i aşkın ulusal ve uluslararası markalara ait mağazaların yer aldığı alışverişin merkezi, Şanlıurfa'nın en geniş kapsamlı alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

Şanlıurfa Piazza'nın, bölgenin sadece ekonomisine değil, sosyal hayatına da büyük katkı sağlaması bekleniyor. Piazza Şanlıurfa Alışveriş ve Yaşam  Merkezi'nin, vereceği hizmetleri ile alışveriş ve eğlence alışkanlıklarını değiştireceği belirtiliyor.
İnşaatına başlandığı günden itibaren binlerce kişiye istihdam imkanı sunan Şanlıurfa Piazza, hizmete girdiğinde doğrudan yaklaşık 2.000, dolaylı olarak 5 bini aşkın kişiye istihdam kapısı aralayacak.

Açılış öncesi Şanlıurfa'da bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Rönesans Yönetim A.Ş Genel Müdürü Süha Günel, Şanlıurfa Piazza AVM'nin grubun Türkiye'deki 11'inci yatırımı olduğunu belirterek, Piazza markasıyla hizmet veren kuruluşların da üçüncüsü olduğunu söyledi.

Basın toplantısı bitiminde gazetecilere yeşili korumak ve çevre dostu anlamında çam fidesi hediye edildi.


Adana İlk Haber

Geri Dön