21 / 05 / 2024

şanlıurfa piazza açılış

şanlıurfa piazza açılış

Türkiye'de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Holding'in Şanlıurfa'da kurduğu Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinin açılışı için geri sayım başladı...

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Halfeti'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Halfeti İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Halfeti İlçesi, Özmüş Mahallesi 656 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 183 bin 325 TL'ye icradan satıyor...

şanlıurfa piazza açılış Haberi

şanlıurfa piazza açılış
Türkiye'de alışveriş merkezi konseptine yeni bir anlayış getiren, sadece alışveriş değil yaşam alanları inşa eden Rönesans Holding'in Şanlıurfa'da kurduğu Piazza Alışveriş ve Eğlence Merkezinin açılışı için geri sayım başladı. 10 Ekim'de kapılarını açacak Pizza AVM, Şanlıurfa'ya 2 bin kişilik de istihdam imkanı sağlayacak.

Kentin sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve Şanlıurfa'nın en büyük AVM'si olma özelliğini taşıyan Şanlıurfa Piazza AVM, 10 Ekim'de kapılarını halka açmaya hazırlanıyor.

43 bin metrekare kiralanabilir Alanı ve 3 katlı olarak inşa edilen ve toplam alanı ile 93 bin metrekare olan alışveriş merkezinde 80?e yakın ulusal ve uluslararası markalara ait mağazalar yer alıyor. Alışverişin yanı sıra eğlence ve yaşam merkezi olarak da inşa edilen Piazza'da, çok sayıda sinema salonu, bovvling ve buz pistinin de yer alması...