30 / 04 / 2024

Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açacak!

Tepe Prime, Haziran 2011'de kapılarını açacak!

Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunacak Tepe Prime, Haziran 2011’de kapılarını açacak



Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunacak Tepe Prime, Haziran 2011’de kapılarını açacak. Tepe Prime, Business ve Residence bloklarında iş dünyasının önde gelen firmalarını, Avenue’da ise birbirinden ünlü restoranları, çok özel gösteri ve konserleri ile tüm Ankaralıları ağırlayacak.

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay, toplam 200 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirdikleri Tepe Prime’ın çağdaş mimarisi, teknolojik alt yapısı, her damak zevkine hitap eden restoranları ve farklı çevre düzenlemeleri ile iş dünyası başta olmak üzere tüm Ankaralıları hedefleyen iş ve yaşam projesi olduğunu söyledi. Hayal Olcay, “Tepe Prime  Ankara  merkezli Tepe İnşaat’ın Ankara’ya kazandırdığı büyük bir değer ve önemli bir yatırım” diye konuştu.

Tepe Prime’ın son dönemlerde Ankara’nın en hızlı gelişen lokasyonunda yer aldığını ifade eden Hayal Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tepe Prime, Ankara’nın önemli akslarından biri olan Eskişehir Yolu üzerinde, Bilkent, Beysukent, Çayyolu gibi gözde yerleşim merkezlerinin ortasında bulunuyor. Ayrıca Bilkent, ODTÜ ve Hacettepe Üniversitelerinin yanı sıra TOBB, Başkent ve Ufuk Üniversitelerine oldukça yakınız. Bulunduğumuz nokta son zamanlarda hem kamu hem de iş dünyasının tercih ettiği bir nokta haline geldi. Projemizin hemen karşısında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Danıştay ve Gümrük Müsteşarlığı’nın yeni binalarının inşaatları devam ediyor. TOBB’un kuleleri ise Tepe Prime projesinin hemen yanında yer alıyor.”

Tepe Prime’dan Türkiye’de bir ilk ‘Business Studio’
Tepe Prime’ın iş hayatına yönelik bir proje olduğunu hatırlatan Hayal Olcay, Tepe Prime Residence bloğunda Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘Business Studio’ modelini uyguladıklarını anlattı. Hayal Olcay, hedeflerinin Ankaralı şirketlerin yanı sıra, Ankara ile çalışan şirket yöneticilerinin gerektiğinde ev olarak kullanabilecekleri ofis alanları yaratmak olduğunu söyledi. Şu ana kadar projenin tamamının yüzde 60’ının satıldığını ifade eden Olcay, “Tepe Prime’ın satışa çıktığı Haziran 2009’da projeye yatırım yapanlar, bugün itibariyle yüzde 35 getiri elde etmiş durumda. Üstelik 2011 yılının gayrimenkul açısından çok daha hızlı yükselişlere sahne olması bekleniyor. Bu nedenle Tepe Prime’ı tercih edenler önümüzdeki dönemde daha da çok kazanacaklar” diye konuştu.

Tepe Prime’da hayatı kolaylaştıracak çok sayıda hizmet olduğunu ifade eden Olcay, grup şirketlerinden Tepe Servis’in Tepe Prime sakinlerinin toplantı organizasyonlarından, havaalanı transferine, araç kiralamadan özel şoföre kadar her türlü servisi ücreti karşılığında verebileceğini söyledi.

Tepe Prime projesinde farklı ödeme seçenekleri bulunduğunu belirten Hayal Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tepe Prime bir ofis projesi olduğu için isteyen müşterilerimiz anlaşmamız olan bankadan piyasanın altında faizle ticari kredi alabiliyor. Ayrıca Tepe İnşaat olarak müşterilerimiz için vade seçenekleri de sunabiliyoruz.”

Tepe Prime Avenue, Ankaralıların yeni buluşma noktası olacak
Hayal Olcay, Tepe Prime Avenue’nun, 37 birimden oluşan bir yaşam ve keyif merkezi olarak planlandığını belirterek, Ankaralılar için yeni bir buluşma noktası kurduklarını söyledi. Tepe Prime Avenue’nun işletmesinin Tepe İnşaat’ta olacağını ifade eden Hayal Olcay, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tepe Prime Avenue’da Ankaralılara keyifli bir yaşam merkezi sunacağız. Her damak zevkine uygun sevilen ve beğenilen markaların bir arada olacağı Tepe Prime Avenue’da ziyaretçilerin günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet mağazaları da bulunacak. Özel peyzajlı sokak ve meydan düzenlemelerimiz, gösteri ve konser için açık hava sahnemiz ve meydanda müzik eşliğinde gerçekleştireceğimiz su oyunları ile Ankaralıları farklı bir konseptle tanıştıracağız.”

Tepe Prime Avenue’nun kiralama işlemlerinin Metro Group tarafından yürütüldüğünü belirten Hayal Olcay, Avenue’daki metrekare kira bedelinin ortalama 30 Euro olarak belirlendiğini söyledi. Avenue’nun bir alışveriş merkezi olmadığını hatırlatan Hayal Olcay, hedeflerinin Tepe Prime projesinde yer alan işyerlerinde çalışacak yaklaşık 2 bin 500 kişinin yanı sıra, gece - gündüz keyifli ve kaliteli vakit geçirmek isteyen tüm Ankaralılara ulaşmak olduğunu ifade etti.

0312 287 0 666

www.tepeprime.com.tr

[email protected]


 


Geri Dön