02 / 05 / 2024

Şanlıurfa 2015 emlak vergisi

Şanlıurfa 2015 emlak vergisi

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. Taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu duyurdu.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Mayıs 2015’te “Şehir hastaneleri benim aşkımdır, sevdamdır” diyerek temelini attığı Şanlıurfa Şehir Hastanesi’nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'da 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Viranşehir Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 228 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Döşeme Cami restorasyonu tam gaz! 

Şanlıurfa’da Döşeme Camisi’nde 2015’ten bu yana süren restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi. Caminin dış cephe restorasyonu bitti. Caminin çevre düzenlemesi de önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 

Urfa’da emlak piyasası ikiye bölündü!

Türkiye genelinde konut satışlarında yaşanan düşüş Şanlıurfa'yı etkiledi. Şanlıurfa’da emlak piyasası ikiye bölündü.

Şanlıurfa'da konut satışlarında durgunluk!

Şanlıurfa'da emlak sektörü, son zamanların en kötü günlerini geçiriyor.Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne artıyor.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da emlak sektörü son zamanların en durağan dönemini yaşıyor. Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları hızla artıyor. 

Şanlıurfa'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa 2015 emlak vergisi Haberi

Şanlıurfa 2015 emlak vergisi

Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Gelirler Birimi, vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda bilgilendirmede bulundu. 31 Mayıs tarihinin hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle birinci taksit ödemelerinin 1 Haziran günü cezasız olarak tahsil edileceği belirtildi. Mükellefler, cezalı duruma düşmemek için 31 Mayıs’a kadar Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası’ndaki veznelerden ödemelerini yapabilecek.

İnternetten ödeme yapmak isteyenler ise - Haliliye Belediyesi’nin internet adresinden, ’T.C. Kimlik No ile Tahsilat’ bölümünden tahsilatlarını...