05 / 05 / 2024

Şanlıurfa 2016 yatırımları

Şanlıurfa 2016 yatırımları

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yaptığı açıklamada Şanlıurfa Büyükşehirle birlikte Hilvan İlçesinin çehresinin değiştiğini ve halkın bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Şanlıurfa'daki çok amaçlı salonların açılışı gerçekleşti!

İlçelere hizmetin en iyi şekilde götürmek için planlamaları halkın talepleri doğrultusunda gerçekleştireceklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Bizim sevdamız sizlere hizmet etmektir" dedi.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Şanlıurfa 2016 yatırımları Haberi

Şanlıurfa 2016 yatırımları


Hilvan ilçesini ziyaretinde esnaflarla bir araya gelen Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Büyükşehirle birlikte Hilvan İlçesinin çehresinin değiştiğini ve halkın bundan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.


İlk olarak Hilvan Belediyesi'ne giden Başkan Çiftçi, burada Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tarafından karşılandı.


Başkan Çiftçi, burada yaptığı açıklamada, Hilvan için gerçekleştirilecek projelere değindi. Hilvan'a büyük önem verdiklerini belirten Çiftçi, planlı ve programlı bir şekilde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.


Hilvan'a Prestij Caddesi Yapılıyor


Başkan Çiftçi, Hilvan Çarşı merkezinde bulunan ve önümüzdeki günlerde isim değişikli söz konusu olan İnönü Bulvarı'nın alt yapı çalışmalarına başladıklarını ve ilçeye Prestijli bir cadde yapacaklarını belirterek, "Bu bulvarın enerjisi hattı yer...