15 / 05 / 2024

Şanlıurfa Basın siteleri teslim tarihi

Şanlıurfa Basın siteleri teslim tarihi

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde TOKİ tarafından gazeteciler için 4 yıl önce başlatılan basın sitesi muammaya dönüştü.TOKİ'nin Şanlıurfa' daki Basın Sitelerinin teslim tarihi 20 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Şanlıurfa'da yükselen deprem konutlarının ilk etabı kasım ayında teslim edilecek!

Şanlıurfa'da 6 Şubat depreminden sonra inşasına başlanan yapıların bir kısmı kasım ayında teslim edilecek. Adalet Bakanı Bozdağ konuya ilişkin Şanlıurfa halkını bilgilendirdi. İşte detaylar...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa'da meslek siteleri yeni yerlerine taşındı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirde bulunan meslek sitelerinin yeni yerlerine taşınması için çalışmalarını hızlandırdı. 

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Harran'ın altyapısı yenileniyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü Harran ilçesinde başladığı alt yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ projeleri Şanlıurfa'da nüfusu artırdı!

TOKİ'nin Şanlıurfa Seyrantepe'de inşaatına başladığı Maşuk Konutları'nda inşaat tam gaz ilerliyor. Konut projeleri bölgede nüfusu artırdı.

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Parkı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye ilçesinde 80 bin metrekarelik alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Ahmet Yesevi Parkı'nı gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 982 konut ihalesi bugün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Bölgesi 5. Bölge 1. Etap'ta 982 konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi yaptıracak. Altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa GAP Vadisi 1. Etap'ın yüzde 60'ı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından GAP Vadisinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın en büyük yeşil alan çalışmasının tamamlanması ile kenti bir adım daha öteye taşıyacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'ın çehresi değişiyor!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki değişime öncülük ediyor.

Şanlıurfa'nın 2B sorunu meclise taşındı!

Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Ayhan, Şanlıurfa'daki ormanlık alanlara ilişkin sorunları meclis gündemine taşıdı. Ayhan, sorularının Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Şanlıurfa Basın siteleri teslim tarihi Haberi

Şanlıurfa Basın siteleri teslim tarihi

Yaklaşık 4 yıl önce başvurusu yapılan siteler için 229 kişi Karaköprü'de, 11 kişi de Maşuk'ta konut sahibi olacaktı ama bir türlü hayallerine kavuşamadılar, konut teslim tarihi 20.02. 2015 olarak duyurulan TOKİ'nin Şanlıurfa' daki Basın Sitelerinin, konut teslim tarihi geçtiğimiz günlerde hiçbir neden belirtilmeden 20 Haziran 2015 tarihine ertelendi. 


TESLİM TARİHİ YILAN HİKÂYESİNE DÖNDÜ 

Basın sitesinin söz verilen tarihte teslim edilmemesi gazetecileri sıkıntıya soktu. 


TOKİ'nin Şanlıurfa'daki basın sitesinin teslim tarihi adeta yılan hikâyesine döndü. 


01.12.2011 tarihinde 10 bin lira yatıran gazetecilere, konutların bir buçuk yıl içerisinde teslim edileceği sözü verilmişti. 

Ön ödemelerini yaptıktan 6 ay sonra kura çekimi yapılacağı duyurulan TOKİ'nin Şanlıurfa'daki Basın Sitelerinin 3 yıl sonra kura çekimi yapılabildi. İhale 06.05.2013, Sözleşme 17.06.2013, yer teslim tarihi 21.06.2013, konut teslim tarihi 20.02. 

2015 olarak duyurulan TOKİ'nin...