19 / 05 / 2024

Şanlıurfa belediye projeleri

Şanlıurfa belediye projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! Dikkat! Tam 2 bin konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ),  Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı! O ilçeye 1.750 ucuz konut geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa projeleri için düğmeye bastı. Projeler kapsamında 1.750 adet konut inşa edilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Şanlıurfa Kale Eteği'nde kamulaştırma başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün 'ilk önceliğim' dediği Kale Eteğindeki evlerin kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa'ya yeni cami ve külliye inşa ediliyor!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışan projeleri teker teker hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temelini attığı camii ve külliye inşaatını sürdürüyor.

Şanlıurfa Birecik'te revizyon çalışmaları başlıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Birecik'teki heyelan alanını inceledi.

Şanlıurfa'da yanlış imar, tarım arazilerini yuttu!

SP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, bölgede yanlış imar planının, tarım arazilerini yuttuğunu söyledi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Külliyesi'nde incelemeler yaptı.

Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi evleri yerinde inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, inşaatı süren 11 Nisan Külliye'sindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa belediye projeleri Haberi

Şanlıurfa belediye projeleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozovalı muhtarlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan projeleri anlattı. 



İlk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale ve Bozova'da sürdürülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bölge esnafıyla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, İlçelerin 100 Yıllık altyapı sorununa kalıcı çözümler ürettiklerini belirtti. 



Akçakale'de başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, ardından Bozova ilçesine geçerek yapım çalışmalarını tamamlandığı Bozova Atık Su Arıtma Tesisinin kolektör bağlantı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Bölge esnafıyla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, ilçe ayrımı yapmaksızın her alanda tüm ilçelere eşit hizmet anlayışıyla yaklaştıklarını ifade etti. 


"İLÇENİN BEKLEDİĞİ HİZMETLERİ VERİYORUZ" 


Bozova'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında Bozovalılarla birlikte iftar açtıktan sonra Bozovalı Muhtarlarla bir araya gelen...