30 / 04 / 2024

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozovalı muhtarlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan projeleri anlattı. 



İlk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale ve Bozova'da sürdürülen altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek bölge esnafıyla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, İlçelerin 100 Yıllık altyapı sorununa kalıcı çözümler ürettiklerini belirtti. 



Akçakale'de başlatılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, ardından Bozova ilçesine geçerek yapım çalışmalarını tamamlandığı Bozova Atık Su Arıtma Tesisinin kolektör bağlantı çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Bölge esnafıyla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, ilçe ayrımı yapmaksızın her alanda tüm ilçelere eşit hizmet anlayışıyla yaklaştıklarını ifade etti. 


"İLÇENİN BEKLEDİĞİ HİZMETLERİ VERİYORUZ" 


Bozova'da Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrasında Bozovalılarla birlikte iftar açtıktan sonra Bozovalı Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Nihat Çiftçi, istişare toplantısı gerçekleştirdi. 


2016'nın Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılının olduğunu belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde cler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceklerini vurguladı. 



Muhtarların görüş ve taleplerini bir bir değerlendiren Başkan Nihat Çiftçi, "Bozovalıların Semt pazarı ve Kültür Merkezi talep etmediği halde ilçemizi geliştirmek için Büyükşehir Belediyesi olarak yapıyoruz. İlçelerimize vizyon katmak için bir bir projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza güzel bir yaşam alanı bırakmaktır" şeklinde konuştu 




Şafak Gazetesi



Geri Dön