04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Belediyesi çalışmaları

Şanlıurfa Belediyesi çalışmaları

Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (ŞUSKİ) 'ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sayesinde Yenice'de içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj şebeke ihtiyaçları bir bir ortadan kaldırılıyor.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Kızılkoyun'daki yıkım çalışmalarına son durum ne?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kızılkoyun bölgesindeki yıkım çalışmalarını denetledi.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Şanlıurfa Divanyolu dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamlandı!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Divanyolu’ndaki dış cephe iyileştirme çalışmaları tamamladı.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa Bilim Merkezi'nde çalışmalar başlıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bilim merkezi projesi için çalışmalara başlıyor.

Şanlıurfa Belediyesi çalışmaları Haberi

Şanlıurfa Belediyesi çalışmaları


Şanlıurfa Belediyesi, Akçakale Yolu üzerinde ve yeni imara açtığı Maşuk, Dağeteği ve Yenice'de altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü(ŞUSKİ)/ne bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar sayesinde Yenice'de içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj şebeke ihtiyaçları bir bir ortadan kaldırılıyor. Akçakale Yolu'nda ise 1000'lik borularla yağmursuyu drenaj şebekesi tesis eden Belediye bu çalışmalar sayesinde Akçakale-TOKİ çevreyolundaki sorunları ortadan kaldırıyor. Şanlıurfa il sınırlarına dahil edilen ve yaşam şartlarının güçlükle sürdürüldüğü Yenice Mahallesi'nde kanal, içmesuyu ve yağmursuyu drenaj şebekesi tesis eden ŞUSKİ, TOKİ'nin yeni konut alanı olarak bilenen Maşuk Bölgesinde ise altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Maşuk'un yanı sıra Dağ Eteği ve Yenice'de kanalizasyon ve içmesuyu şebekesi tesis eden belediyenin çalışmaları bölge halkı tarafından da takdir...