04 / 05 / 2024

şanlıurfa belediyesi maşuk projesi

şanlıurfa belediyesi maşuk projesi

Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa'daki konut ihtiyacının artmasıyla fiyatların son yıllarda yükselmesinin ardından harekete geçti. Belediye, orta gelirli vatandaşlar için 600 konut yapıyor. Konutlar için ilk harç döküldü..

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. Bölge'de yer alan 17 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. Bölge 1. Etap'ta yer alan konutları bugün itibariyle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 38.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şanlıurfa İli Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 38 milyon 545 bin 440 TL bedel ile satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için başvurular 18 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Maşuk 5. Bölge başvuruları 18 Eylül-29 Eylül tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge başvuruları 18 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5.Bölge 1.Etap Projesi'nde yer alan 652 konut için başvurular 18 Eylül'de başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuru dönemi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuru dönemi bugünden itibaren başlıyor. 4.Bölge 1.ve 2.Etap projesinde toplamda 919 adet daire yer alıyor.

Şanlıurfa Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 3 otogar!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karaköprü, Viranşehir ve Siverek ilçelerindeki 3 otogarı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 880 bin TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Maşuk TOKİ başvuruları 1 Ağustos'ta başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. ve 2. Etap'ta yer alan 919 konut için başvurular 1 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 919 konut başvuru tarihleri!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 919 konut başvuru tarihleri 1 Ağustos-29 Aralık 2017 olarak belirlendi. Projedeki konutların fiyatları 1 Ağustos-29 Aralık 2017 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuruları ne zaman başlayacak?

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge başvuruları 1 Ağustos-29 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak.

şanlıurfa belediyesi maşuk projesi Haberi

şanlıurfa belediyesi maşuk projesi

Şanlıurfa Belediyesi, birçok bölgede imara açtığı alanların yanı sıra vatandaşa ucuz konut üretmek için de düğmeye bastı. Mayıs ayında ihalesi yapılan konut projesinin temel kazma işlemi tamamlandı, ilk harç da döküldü. Maşuk bölgesinde temeli atılan 600 konutun Şanlıurfa'da konut fiyatlarını aşağı çekmesi bekleniyor. 


ÇOK KATLI İMAR 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Maşuk'ta imar planı çerçevesinde o bölgede çok katlı bir imar uygulaması yaptıklarını dile getirdi. Fakıbaba "Hem kentimizdeki konut fiyatlarının aşağı çekilmesi hem de vatandaşa ucuz konut üretilmesine katkıda bulunuyoruz. Vatandaşa ucuz konut yaparken personelimiz için de 800 konuta başlayacağız. 


İlk etapta 200 konut daha sonra bunu 800 konuta tamamlayacağız. Zaten Dağ eteğinde işçilerimiz için 300 konutumuz devam ediyor" dedi. Fakıbaba, belediyede taşeron firmalar bünyesinde çalışan işçiler için de bin 248...