04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Belediyesi proje

Şanlıurfa Belediyesi proje

Şanlıurfa Belediyesi, Şanlıurfa'daki konut ihtiyacının artmasıyla fiyatların son yıllarda yükselmesinin ardından harekete geçti. Belediye, orta gelirli vatandaşlar için 600 konut yapıyor. Konutlar için ilk harç döküldü..

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 1.453 konutluk 3 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 1.453 konutluk 3 yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 409 konutluk yeni proje müjdesi! 

81 ilde yeni konutlar inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 409 konut ve 5 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Şanlıurfa'nın o ilçesine 441 konutluk yeni proje! Sakın kaçırmayın!

81 ilde 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 441 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da 455 milyonluk raylı sistem ihalesi skandalı!

Sayıştay, Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılmasına karar verilen 455 milyon TL'lik şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesindeki skandalı ortaya çıkardı.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi'nden imar planı açıklaması!

Şanlıurfa'nın Viranşehir Belediyesi ilçedeki imar planları ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Şanlıurfa Belediyesi proje Haberi

Şanlıurfa Belediyesi proje

Şanlıurfa Belediyesi, birçok bölgede imara açtığı alanların yanı sıra vatandaşa ucuz konut üretmek için de düğmeye bastı. Mayıs ayında ihalesi yapılan konut projesinin temel kazma işlemi tamamlandı, ilk harç da döküldü. Maşuk bölgesinde temeli atılan 600 konutun Şanlıurfa'da konut fiyatlarını aşağı çekmesi bekleniyor. 


ÇOK KATLI İMAR 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Maşuk'ta imar planı çerçevesinde o bölgede çok katlı bir imar uygulaması yaptıklarını dile getirdi. Fakıbaba "Hem kentimizdeki konut fiyatlarının aşağı çekilmesi hem de vatandaşa ucuz konut üretilmesine katkıda bulunuyoruz. Vatandaşa ucuz konut yaparken personelimiz için de 800 konuta başlayacağız. 


İlk etapta 200 konut daha sonra bunu 800 konuta tamamlayacağız. Zaten Dağ eteğinde işçilerimiz için 300 konutumuz devam ediyor" dedi. Fakıbaba, belediyede taşeron firmalar bünyesinde çalışan işçiler için de bin 248...