03 / 05 / 2024

Şanlıurfa beton

Şanlıurfa beton

ŞANLIURFA’da yokuş aşağı inerken kontrolden çıkan beton mikserinin altına alarak sürüklediği 2 kadın yaşamını yitirdi, sürücü de ağır yaralandı. Mikserin çarptığı evde de hasar oluştu.

Şanlıurfa Viranşehir yeni yollarına kavuşuyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsaldaki stabilize yol, sathi asfaltlama, büz boru, reglaj, beton yol, Rotmix yama asfalt ve beton parke çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de yollara beton parke döşeniyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşların yol ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. Merkez ve kırsalda çalışmalar yapan belediye Karşıyaka Mahallesinde de kilitli beton parke döşeme çalışmaları yürütüyor.

Şanlıurfa'da beton parke yapımında sona gelindi!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Sırrın Mahallesi’ne bağlı Gürcütepesi mevkisinde yapımında sona yaklaşılan kilitli beton parke yapım çalışmalarını inceledi.

Şanlıurfa 11 Nisan Meydan Projesi'nin durdurulması için dava açıldı!

Şanlıurfa Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer, 11 Nisan'da inşa edilen beton yapının hem yükseklip hem de ticaret imar alanının meclis kararına aykırı bir şekilde imar edildiğini gerekçe göstererek yürütmenin durdurulması için mahkemeye başvurdu.

Şanlıurfa Harran'da binalar kümbet evlere dönüşecek!

Şanlıurfa’nın tarihi ilçesi Harran'da, Harran Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hazırladığı ortak proje kapsamında sit alanındaki beton yapılar yıkılarak yerine kümbet evler yapılacak.

Şanlıurfa Vakıflar'dan özel okul yapım ve kiralama işi ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Şanlıurfa'da özel okul yapılmak üzere kiralama işi ihalesi 9 Nisan'da yapılacak...

Şanlıurfa'da Vakıflar'dan ticari tesis yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü; Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor

TOKİ Şanlıurfa Hilvan'da 195 konut ve cami yaptıracak!

TOKİ Şanlıurfa Hilvan ilçesi 195 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işini ihale ediyor.

Şanlıurfa'da vakıflardan ticari tesis yapım işi ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şanlıurfa'da Ticari Amaçlı Tesis yapılmak üzere inşaat yapım ve işletme şartlı olarak toplam 10 yıl süreyle kiraya verilmesi işini ihaleye çıkarıyor.

Şanlıurfa'da 4 milyon 528 bin 840 TL'ye satılık triplex ev!

T.C Şanlıurfa 2. Satış Memurluğu, Şanlıurfa Karaköprü'de 4 milyon 528 bin 840 TL bedelle üç katlı bina satılıyor...

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da konut satışlarında artış yaşandı!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, yılın dördüncü döneminde Diyarbakır ve Şanlıurfa'da geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 6.2 artış yaşandı...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa beton Haberi

Şanlıurfa beton

Kaza, öğle saatlerinde Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir beton mikseri Birikethaneler Caddesi’nde yokuştan inerken, adı öğrenilemeyen sürücüsünün kontrolünden çıktı. Hızla ilerleyen mikser, kaldırımda minibüs beklediği öğrenilen ve adları belirlenemeyen 2 kadını altına alarak sürükledi. Beton mikseri, 2 kadını yaklaşık 5 metre sürükledikten sonra İzzet Çalışkan’a ait iki katlı eve çarparak durabildi.


İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlilerinin tarafından öldüğü belirlenen 2 kadının cesedi, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Mikser sürücüsü ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Evde hasar oluşan kazanın sonrası hurdaya dönen beton mikseri, yapılan çalışmayla yoldan kaldırıldı.


Kazada ölen kadınlarının kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı, kazayla ilgili soruşturma...