02 / 05 / 2024

şanlıurfa büyükşehir yatırımları

şanlıurfa büyükşehir yatırımları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 11 Nisan Meydanı Projesi içerisinde hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir yatırıma doymuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerde olduğu gibi Akçakale'de de gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimlerle ilçe gelişiminde önemli rol oynamaya devam ediyor.

Şanlıurfa köprülü kavşak projelerinde son durum!

Şanlıurfa kent merkezinde ulaşımın daha rahat bir şekilde sağlanması için farklı bölgelerde yeni yollar ve bulvarlar yaparak hizmete sunan Büyükşehir Belediyesi, uygulama kapsamı içerisinde yer alan köprülü kavşak yapımlarında sıcak asfalt serimine devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Konya Büyükşehir Belediyesi 36 ay taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan sanayi tesis alanı imarlı arsayı 36 ay taksitle satışa çıkardı. Yatırımcıların yakın markaja aldığı ihale 19 Nisan 2022 tarihinde saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden ulaşıma 1.54 milyar TL yatırım! 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Kongre Merkezi’nde “Sevdamız Kocaeli” sloganıyla gerçekleşen programda ulaşım için 1,54 milyar TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

şanlıurfa büyükşehir yatırımları Haberi

şanlıurfa büyükşehir yatırımları


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından Fen İşleri Daire Başkanlığı Plan, Proje Ve Etüt Şube Müdürlüğü'nün projesini hazırlaması ile inşaatına başlanan 11 Nisan Külliyesi hızla yükseliyor.


Külliyenin bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa'mız için çok güzel bir projenin daha yükseldiğini görmek bizleri sevindiriyor" dedi.


Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve Milletvekili Mahmut Kaçar'ın da katılım gösterdiği incelemede mahalle sakinlerine seslenen Başkan Nihat Çiftçi, "Osmanlı ile Selçuklu mimarisinin birleştiği çok güzel bir yapı ortaya çıkıyor. Külliyemiz 4 minareli olacak. Şanlıurfa'mızın böylesine merkezi bir alanına yakışan bir çalışma için doğru bir karardır. Bu çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.


11 Nisan Meydanına 30 metrelik çelik köprü ile bağlantısı yapılacak olan...