03 / 05 / 2024

şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesisleri

şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesisleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye meclis üyeleriyle hizmete girmek üzere olan Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde iftar yemeğinde bir araya geldi. Parkın, sosyal tesisleri haline geçiş sürecini anlattı...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

5 soruda TOKİ Şanlıurfa Sosyal Konut Projesi 2022! Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Şanlıurfa konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Şanlıurfa ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Şanlıurfa Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

SGK Şanlıurfa’daki 40 gayrimenkulü 42.3 milyon TL'ye satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Şanlıurfa’da bulunan 40 gayrimenkulü açık artırma usulüyle satışa çıkardı. gayrimenkullerin toplam değeri ise 42 milyon 396 bin TL olarak belirlendi.

SGK Şanlıurfa'daki 40 gayrimenkulü 42.4 milyon TL'ye satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 40 adet gayrimenkulü 42 milyon 396 bin TL bedelle satışa çıkardı.

şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesisleri Haberi

şanlıurfa Cumhuriyet Sosyal Tesisleri

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç, atıl durumdan çıkarılıp sosyal tesise dönüştürülen Cumhuriyet Sosyal Tesisini gezdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye meclis üyeleriyle hizmete girmek üzere olan Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde iftar yemeğinde bir araya geldi. Sosyal tesislerin restaurant kısmında meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Güvenç, yıllardır kapalı olan parkın, sosyal tesisleri haline geçiş sürecini anlattı. 



CUMHURİYET PARKI ATIL DURUMDAYDI 



Daha sonra meclis gündemine ilişkin konuşan Başkan Güvenç, Temmuz ayı büyükşehir meclis toplantılarının çok verimli bir şekilde geçirdiklerini belirterek, "Meclisimizden önemli kararlar geçti. 

İlimizin geleceğini şekillendirecek kentsel dönüşüm ve diğer konularda olumlu etkilerini çok geçmeden bu şehir görecek. 


Şanlıurfa'nın nasıl geliştiğini bu meclisle birlikte halkta görecek. Şanlıurfa'mız ve halkımız buna layık. Bu içinde bulunduğumuz park çam ağaçlarından oluşuyordu. Sizlerin kararıyla burayı...