05 / 05 / 2024

Şanlıurfa dev holding yatırımları

Şanlıurfa dev holding yatırımları

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB, Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yer alan üç taşınmazın satışını onayladı.

TOKİ Şanlıurfa ihalesi iptal edildi!

Ral Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa ihalesi hakkında açıklama yaptı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Şanlıurfa'da yeni hizmet binaları inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, belediye tarafından yaptırılan yeni hizmet binası, kültür merkezi, kreş ve engelli merkezi gibi dev projeler hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

Sabancı Holding'ten Şanlıurfa'ya 20 milyon liralık yatırım!

Sabancı Holding'in, Şanlıurfa'ya 20 milyon liralık yatırım yapma kararı aldığı bildirildi.

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'ın dev projeler tam hız ilerliyor. Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.

Şanlıurfa Viranşehir'e dev projeler!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde ayrım yapmaksızın çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'de hayata geçirdiği çalışmalar sayesinde ilçe halkının yüzü gülüyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki dev park açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ceylanpınar ilçesinde 20 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan dev park, bölge sakinlerinin en uğrak adresi oldu. Park, aynı zamanda Ceylanpınar ilçe merkezindeki en büyük yeşil alan olma özelliğine sahip.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa'da dev projeler ardı ardına hayat bulmaya devam ediyor. İl genelinde 800 bin kişinin su ihtiyacının yanı sıra bereketli Urfa toprağına verim sağlayacak olan Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği’nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde kuracağı 100 milyon liralık dev atık su arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa Maşuk'ta TOKİ projelerinin ihalesi yapıldı!

TOKİ, Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Maşuk'ta planladığı 2 dev projenin ihaleleri yapıldı. TOKİ'den konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, 'Mimari cephe anlayışının yansıtılmasına mümkün olduğunca özen gösterildi' ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa dev holding yatırımları Haberi

Şanlıurfa dev holding yatırımları

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki yatırımları artırmak için 23 ilde 6 başlık altında başlatılan ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında yer alan Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi.


1 ay içinde 110 yatırım başvurusu alan Şanlıurfa'da Zorlu Holding, 2 bin kişilik istihdam yaratacak dev bir ev tekstili fabrikası kurmak için kolları sıvarken, aynı zamanda Esas Holding Başkan Yardımcısı olan Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın da aralarında bulunduğu dev şirketler sağlık alanında yatırıma hazırlanıyor.


2 BİN KİŞİLİK FABRİKA


Toplam 2 milyon nüfuslu Şanlıurfa ev sahipliği yaptığı 450 bin Suriyeli sığınmacı ile son birkaç yıldır toplumsal ve ekonomik anlamda önemli bir dönüşüm geçiriyor.Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, dev holdinglerin yatırım için kendilerinden arazi tahsisi istemeye başladığını açıkladı. Arazi tahsisi talep eden işadamları arasında Ahmet Nazif Zorlu'nun...