17 / 05 / 2024

Şanlıurfa emlakçı eğitimleri

Şanlıurfa emlakçı eğitimleri

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Şanlıurfa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Son yıllarda büyük göç alan Şanlıurfa'da konut sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Kentte ev fiyatları tavan yaptı. 

TOKİ'den Şanlıurfa Birecik'e 358 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Şanlıurfa Birecik'te 358 yeni konut hayata geçirecek.

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yıkıldı!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de  bulunan  Hamarat Eller Çarşısı, tarihi yapıların siluetini bozduğu gerekçesiyle yıkıldı.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa emlakçı eğitimleri Haberi

Şanlıurfa emlakçı eğitimleri

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odasının ev sahipliğinde düzenlenen törende açıklama yaan Başkan Selahattin Tokmak, kentte emlak sektörünü daha iyi yere taşımak için böyle bir çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre eğitimlerin bir ay süreli olacağını ifade eden Tokmak, "Şanlıurfa'da emlakçılar ilk kez böyle bir eğitim alacak. Bu çalışma çok çok önemli, bir emlakçının ofisine gelen müşteriye başından sonuna kadar nasıl davranması gerektiğinin en ince ayrıntısına kadar anlatacağız. Emlakçılık sektörünü daha kaliteli hale getirmek istiyoruz. Mesleğin itibarını yükseltme amacındayız. Bu anlamda HARÜSEM'e de katıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kursun verimli olmasını diliyorum." dedi.

HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan ise Şanlıurfa'da ilk kez bir esnaf odasının böyle bir eğitim talep ettiğini vurgulayarak, bunun diğer sektörlere de olumlu yansıyacağına inandığını...