11 / 05 / 2024

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi açılış

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi açılış

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplamda 6 bin metrekare kapalı ve 4 bin metre açık alana sahip Engelli Koordinasyon Merkezini, engelli vatandaşların hizmetine açtı.

Şanlıurfa'da yeni hizmet binaları inşa ediliyor!

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi, belediye tarafından yaptırılan yeni hizmet binası, kültür merkezi, kreş ve engelli merkezi gibi dev projeler hayata geçiriliyor.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlamında engellileri hayata bağlayacak donanımda olan Engelliler Koordinasyon Merkezi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali Güngör Azim Tuna ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımıyla açıldı.

Şanlıurfa Hamarat Eller Çarşısı yarın açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımı ile Hamarat Eller Çarşısı ve Engelliler Koordinasyon Merkezinin açılışına tüm Şanlıurfalıları davet etti.

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplamda 6 bin metrekare kapalı ve 4 bin metre açık alana sahip Engelli Koordinasyon Merkezini, engelli vatandaşların hizmetine açtı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura sonucu!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan 8 adet konut kura ve başvuruya göre satışa sunuluyor. Projedeki daireler engelli kategorisinden satılıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura sonucu...

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri kura çekimi!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan 8 adet konut yalnızca engelli kategorisinde ve kuralı satış yöntemiyle satılıyor. İşte Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri kura çekimi detayları...

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk kura çekilişi!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk projesinde 8 adet konut engelli kategorisinden satışa sunuluyor. Fiyatlar 81 bin 661 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk kura çekilişi...

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk başvuru bugün son!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk başvuru bugün son. Proejde yer alan 8 adet konut engelli kategorisinden kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Kura çekimi 28 Kasım'da yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 384 konut projesi stok 8 adet konut satışı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 384 konut projesi stok 8 adet konut satışı engelli kategorisinden yapılıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 81 bin 661 TL'den başlıyor.

Şanlıurfa'da ulaşıma zam yok!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ilk UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) toplantısında ulaşıma zam olmayacağı kararı çıktı. Toplantıya Ulaşım ve Trafikle ilgili birimlerin amirleri ile Şoförler Odası temsilcileri katıldı.

Şanlıurfa'ya engelliler koordinasyon merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Belediyesi, Limak Şanlıurfa Çimento'nun da 2 milyon TL desteğiyle Türkiye'nin en kapsamlı engelliler koordinasyon merkezini inşa ediyor...

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi açılış Haberi

Şanlıurfa Engelli Koordinasyon Merkezi açılış


Sosyal Belediyecilik hizmetlerini ilke edinerek çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, emsal niteliğinde bir uygulamaya imza attı. Geçtiğimiz günlerde toplamda 6 bin metrekare kapalı ve 4 bin metre açık alana sahip  Engelli Koordinasyon Merkezini, engelli vatandaşların hizmetine açtı.


Engelli vatandaşlar için dizayn edilen ve tüm faaliyetlerini engelli bireylerin gelişmesine yönelik veren Engelli Koordinasyon Merkezinde, engelli vatandaşların yaşama tutunması adına psikolojik bakım, engellilikle mücadele, engellilikte erken tanı gibi bir çok çalışmaya imza atılıyor.


Engelli Koordinasyon Merkezinde meslek edindirme kursları açan Büyükşehir Belediyesi; deri işlemeciliği, el sanatları,fotoğraf, tekstil, bahçecilik, dokumacılık, resim, dekoratif, bilgisayar ve bir çok dalda eğitim veriyor.


Engelli bireylerin güzel zaman geçirmeleri adına bu merkezde spor aktiviteleri başlatan Büyükşehir Belediyesi; yüzme, basketbol, masa tenisi, halter, bilek güreşi gibi spor dallarında da eğitim kursları...