04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Fuar Merkezinde son durum

Şanlıurfa Fuar Merkezinde son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları devam eden Şanlıurfa Fuar Merkezi, 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluşunun 98. yıl dönümüne yetiştirilecek.

Şanlıurfa'daki 35 yapı yıkıldı!

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Birecik'deki cephe yenileme çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa’nın tarihine ve turizmine uygun olarak cadde ve cephe iyileştirme çalışmaları gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde başlattığı cephe iyileştirme çalışmalarını bir çok ilçede olduğu gibi Birecik’te de tamamladı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi açıldı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu Fuar Merkezi'nin açılışı yapıldı. 

Şanlıurfa Fuar Merkezi için geri sayım başladı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen Fuar Merkezi'nin açılışı için geri sayım başladı. 

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin resmi açılışı 11 Nisan'da!

Resmi açılışı 11 Nisan’da yapılacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi 11 Nisan'da açılacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği fuar merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanında incelemeler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Peygamberler şehrimiz Şanlıurfa'mız Allah'ın izni ile bölgenin bir numaralı şehri olacaktır" dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi 11 Nisan'a yetişecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat çalışmaları devam eden Şanlıurfa Fuar Merkezi, 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluşunun 98. yıl dönümüne yetiştirilecek.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi Şanlıurfa'ya bir canlılık getirecek ve ekonomiye büyük bir katkı sunacak" dedi.

Şanlıurfa Rabia Meydanı'nda son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinde yer alan Rabia Meydanındaki çalışmalarla ilgili açıklama yaptı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, fuar merkezinin yüzde 25'ini tamamladı.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yüzde 25'i tamam!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin yapımı devam ediyor. İnşaat halinde olan fuar merkezinin yüzde 25'i tamamlandı.

Şanlıurfa Fuar Merkezinde son durum Haberi

Şanlıurfa Fuar Merkezinde son durum


Şanlıurfa ekonomisinin uzun yıllardan beri en büyük eksiklik olarak değerlendirdiği fuar merkezi, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda inşa ediliyor. Şanlıurda Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin önemle üzerinde durduğu Şanlıurfa Fuar Merkezi projesi, tanıtım ve organizasyonda büyük bir eksikliği ortadan kaldırmış olacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, merkezdeki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, amaçlarının Şanlıurfa’yı vizyonel projelerle geleceğe taşımak olduğunu belirtti.

Fuar merkezindeki çalışmaların 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş yıl dönümü etkinliklerine yetiştirileceğini belirten Başkan Çiftçi konuyla ilgili olarak, “Yüklenici firmamız planlanan programında önünde gidiyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü teknik arkadaşlarımız da sürekli denetimlerini sürdürüyorlar. İnşallah merkezimiz 11 Nisan Urfa’nın Kurtuluş gününe yetiştirilecektir. Detaylı ve teknik kapasitesi yüksek bir proje ortaya çıktı....