16 / 05 / 2024

şanlıurfa Gürbağ İnşaat

şanlıurfa Gürbağ İnşaat

Gürbağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, "Duhok'ta 'Avrosity' adı verilen 6 bin konutluk projemiz sürüyor. Ayrıca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi de firmamız tarafından inşa edildi" dedi

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı.

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  yapıldı. Şanlısoy Makina Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Gıda Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli  Bakırköy’de yapıldı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Göçay İnşaat acı günü! Zafer Derin vefat etti!

Göçay İnşaat'ın idari işler çalışanı Zafer Derin vefat etti. Göçay İnşaat taziye ilanı yayınladı.

Gölmak İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Gölmak İnşaat Enerji Hizmet İşletmeleri Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Gölmak İnşaat'ın merkez nakli Sancaktepe'ye yapıldı. 

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

şanlıurfa Gürbağ İnşaat Haberi

şanlıurfa Gürbağ İnşaat


 Kuzey Irak'taki projelerinin giderek arttığını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, "Duhok'ta 'Avrosity' adı verilen 6 bin konutluk projemiz sürüyor. Ayrıca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi de firmamız tarafından yapıldı" dedi Yurtiçi ve yurtdışında birçok proje gerçekleştiren Gürbağ İnşaat, Irak'ın Duhok kentinde, 'Avrosity' adlı 6 bin konuduk yeni bir bir projeye imza atıyor. 


Hazır beton ve prefabrik sanayi yapılan kuran, müteahhitlik ve taahhüt işleri de yapan Gürbağ İnşaat, son 10 yıldır Irak'ta çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Baraj, tünel ve antma tesisleri gibi altyapı inşaaüanna ağırlık veren firma, toplu konut, prefabrik yapılar, çelik konstrüksiyon ve hazır beton alanlarında da faaliyet gösteriyor. 

Faaliyetlerine 1992 yılında Şanlıurfa Tünelleri ile başlayan ve 1995 yılında kentte hazır beton ve prefabrik sanayi yapılarını kuran Gürbağ İnşaat'm Yönetim Kurulu...