29 / 04 / 2024

Gürbağ İnşaat, Irak'ta 6 bin konutluk projeye başladı!

Gürbağ İnşaat, Irak'ta 6 bin konutluk projeye başladı!

Gürbağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, "Duhok'ta 'Avrosity' adı verilen 6 bin konutluk projemiz sürüyor. Ayrıca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi de firmamız tarafından inşa edildi" dedi




 Kuzey Irak'taki projelerinin giderek arttığını belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, "Duhok'ta 'Avrosity' adı verilen 6 bin konutluk projemiz sürüyor. Ayrıca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi de firmamız tarafından yapıldı" dedi Yurtiçi ve yurtdışında birçok proje gerçekleştiren Gürbağ İnşaat, Irak'ın Duhok kentinde, 'Avrosity' adlı 6 bin konuduk yeni bir bir projeye imza atıyor. 


Hazır beton ve prefabrik sanayi yapılan kuran, müteahhitlik ve taahhüt işleri de yapan Gürbağ İnşaat, son 10 yıldır Irak'ta çeşitli projeler gerçekleştiriyor. Baraj, tünel ve antma tesisleri gibi altyapı inşaaüanna ağırlık veren firma, toplu konut, prefabrik yapılar, çelik konstrüksiyon ve hazır beton alanlarında da faaliyet gösteriyor. 

Faaliyetlerine 1992 yılında Şanlıurfa Tünelleri ile başlayan ve 1995 yılında kentte hazır beton ve prefabrik sanayi yapılarını kuran Gürbağ İnşaat'm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, firmanın 1996 yılında merkezini Ankara'ya taşıyarak, yurtiçi ve yurtdışı müteahhiüik taahhüt işlerini hızlandırdığını anlattı. Bağıban, 2002'de de Irak'taki çalışmalarına başlayan şirketin, halen burada 6 bin konut, içme suyu antma, kültür merkezi gibi müteahhitlik işlerine devam ettiğini kaydetti. 

Firmalannın kalitesini, ISO 9001-2000 kalite yönetim sistemi üe perçinlediğine dikkat çeken İsmail Bağıban, "Firmamız, belirlenen stratejileri ve alınan kararlan hayata geçirecek olanların her zaman çalışanlan olduğu bilinciyle, insan gücünü etkin kılacak sistemleri geliştirmeyi ve kapasiteyi artırmayı öncelikli hedefleri arasında belirlemiştir. 

Gürbağ İnşaat, her türlü inşaat faaliyetlerinde küresel kaynaklann korunmasına, enerji tasarrufuna ve korunmasına, iş görenlerin sağlığına büyük önem vermekte ve bu konuda da uluslararası norm ve standartları bünyesinde uygulamaktadır" şeklinde konuştu. 


Projeleri yüksek kalite ve ekonomik şekilde inşa etmeyi hedef alan profesyonel yaklaşımlanyla bu günlere geldiklerini kaydeden Bağıban, "Gürbağ, arıtma tesisleri, entegre et tesisleri, spor kompleksi, sanayi tesisleri, beton prefabrik yapılan, büyük ölçekli konut işleriyle uluslararası bir firma özelliğini taşıyor" ifadesini kullandı. 

"Tat Salça fabrikasını kurduk" Öncelikle sulama tünelleri, baraj, antma tesisleri, entegre tesisler, spor kompleksleri, okullar, sanayi tesisleri, betonarme prefabrik yapılan ve büyük ölçekli konut işleri ile uzmanlaştıklarına işaret eden İsmaü Bağıban, Kuzey Irak Zaho'da antma tesisi, Erbil'de entegre tesis, Duhok'ta ise kapalı spor salonu ve su temini için geliştirilen projenin birinci etabını inşa ettiklerini bildirdi. Bölgedeki çalışmalannın giderek arttığım, Duhok'ta 'Avrosity' adım verdikleri 6 bin konutluk projelerinin sürdüğünü anlatan Bağıban, aynca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi'nin de firmaları tarafından yapıldığını ifade etti. 



Dünya


Geri Dön