17 / 05 / 2024

İsmail Bağıban

İsmail Bağıban

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, yeni dönemde Şanlıurfa ve Cezayir'de devlet ihalesiyle konut yapacakları, Dohuk'ta 10 bin konutluk projelerinin devam ettiğini söyledi.

Gürbağ İnşaat, Irak'ta 6 bin konutluk projeye başladı!

Gürbağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, "Duhok'ta 'Avrosity' adı verilen 6 bin konutluk projemiz sürüyor. Ayrıca Duhok Üniversitesi Kongre Merkezi de firmamız tarafından inşa edildi" dedi

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Banka komisyonları fırladı! Akaryakıt istasyonlarında IBAN dönemi başladı!

Bin liralık akaryakıtta banka komisyonu 30 liraya çıktı. Akaryakıt istasyonları bu yüzden kredi kartı yerine IBAN’a para gönderme işlemine başvuruyor. İşte detaylar...

Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde: Alışverişte IBAN dönemi başladı!

Bankaların POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle esnaf, IBAN ile ödeme almaya başladı. Birçok esnaf IBAN'lı tabelalar asmaya başladı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riskleri var işte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Uzman isim öyle bir yorum yaptı ki bütün yatırımcıların aklı başından gidecek! İşte altının füze gibi fırlayacağı tarih

Altın ücretlerinde geçtiğimiz hafta ile beraber yaşanan ani yükseliş neticesinde uzman isimler vesilesi ile altın tahminleri yapıldı. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan'dan akılları baştan alan yeni bir tahmin geldi.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

AFAD BAĞIŞ! AFAD deprem bağışı nasıl yapılır? İşte AFAD IBAN ve hesap numaraları…

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden sonra bağış yapmak isteyenler, AFAD deprem bağışına dair detayları araştırıyor. İşte detaylar!

AFAD depremden etkilenen bölgelere bağış için resmi IBAN numaralarını paylaştı! 20 TL ile bağışta bulunun!

Kahramanmaraş'ta art arda meydana gelen depremlerin ardından bölgeye yardım ulaştırmak için seferberlik başladı. AFAD'dan yapılan açıklamaya göre depremden etkilenen iller için yürütülen çalışmalara destek vermek isteyenler SMS ile yardım yapabiliyor.

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

İsmail Çataklı, Emlak Konut GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaya başladı.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

İsmail Bağıban Haberi

İsmail Bağıban

Gürbağ Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Bağıban, konut sektöründe özellikle Irak'ta kayda değer bir marka olduklarının altını çizdi. 


Yeni dönemde Şanlıurfa ve Cezayir'de devlet ihalesiyle konut yapacakları bilgisini veren Bağıban, ayrıca Kuzey Irak Dohuk'ta 10 bin konutluk projelerinin devam ettiğini söyledi. Söz konusu projenin 6 bin konutluk bölümünün tamamlandığını belirten Bağıban, Şanlıurfa'da ise 2 bin 500 konutluk projede yatırıma başladıklarını açıkladı. Cezayir'de başladıkları projenin ise 5 bin konutluk çok katlı prefabrik bina inşaatı şeklinde tasarlandığı bilgisini veren Bağıban, şöyle devam etti: "Bu projede 10 ila 15 katlı prefabrik binalar kuruyoruz. Cezayir hükümeti halkına ev dağıtmak için ihale açınca bizde katılıp, ihaleyi kazandık. 

Bu proje üç yıl devam edecek ve biz sonraki yıllarda da faaliyetlerimizi orada sürdürmek istiyoruz."


Gürbağ İnşaat'ın toplu konutlar,...