17 / 05 / 2024

şanlıurfa Her Kesime Konut Projesi

şanlıurfa Her Kesime Konut Projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in "Her Kesime Konut Projesi" kapsamında Evren Sanayi Sitesi'nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya gelerek Her Kesime Konut Projesi'nden bahsetti...

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Bilim ve Teknoloji Merkezinin proje ayrıntıları belli oldu. Bilim ve teknolojide her türlü ayrıntıya yer verilen merkezin fiziki çalışmalarına da başlanırken, yapılan çalışmalar Türkiye'de yine örnek bir projeyi oluşturacak.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 2 spor tesisi hizmet açıldı!

Şanlıurfa Eyyübiye'de her mahalleye spor salonu inşa ediliyor. Bölgede Eyüpnebi ve Osmanlı Mahallesi Ak Evler Spor salonları hizmete açıldı.

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Şanlıurfa Halfeti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Halfeti'ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye FİFA standartlarında spor tesisi!

Şanlıurfa, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile geleceğe emin adımlarla yürüyor. Büyükşehir'in son olarak Eyyübiye'de yapımını tamamladığı FİFA standartlarındaki tesislerle Eyyübiye gençliği sporun her branşında yeteneklerini geliştirme imkanı bulacak.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 1 milyon metrekarelik asfalt!

Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde Şanlıurfa tarihinin en büyük asfalt atağını gerçekleştirdi. Büyükşehir, 2015 yılındaki 575 bin 85 metrekarelik asfalt serimini 2016'da 1 milyon 140 bin 385 metrekareye yükselterek her bölgeye ulaştı.

Şanlıurfa'nın her ilçesine semt pazarı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin "Her ilçeye modern semt pazarı" hedefiyle yaptığı çalışmalarda büyük mesafe alındı.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

Şanlıurfa'ya yüzer köprü geliyor!

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerinde çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, Halfeti'de ekonomik ve sosyal hayatın her alanında gelişmeler yaşatacak projelerini sürdürüyor.

Şanlıurfa'ya bilim merkezi inşa edilecek!

Eğitime ve gençlerin bilimsel aktivitelere katılımı konusunda her türlü desteği sunan Büyükşehir Belediyesi, TÜBİTAK işbirliği ile Şanlıurfa'da bilim merkezi kurulması için protokol imzaladı.

şanlıurfa Her Kesime Konut Projesi Haberi

şanlıurfa Her Kesime Konut Projesi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in "Her Kesime Konut Projesi" kapsamında Evren Sanayi Sitesi'nde, Evren Sanayi ve Organize Sanayi temsilcileriyle bir araya gelerek her iki sanayide çalışan işçiler için yapılması planlanan konutlar hakkında görüş alış verişinde bulundu. 


Evren Sanayi ve Organize Sanayide çalışan işçiler için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan konut projesi için bölgede incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Sanayi Sitesi esnafıyla da bir araya gelerek fikirlerine başvurdu. Evren Sanayi Sitesi'nde gerçekleştiren toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in yanı sıra Eyyiibiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Evren Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan ve daire amirleri katıldı. 


Programı kapsamında; konut yapılması planlanan bölgeyi gezerek konumu hakkında yetkililerden bilgi alan Güvenç, konul...