02 / 05 / 2024

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı mı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı mı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da 7.6 milyon TL'te icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Koçören Mahallesi'nde yer alan yağ fabrikası 7 milyon 648 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Şanlıurfa Karaköprü'de 4.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Defterdarlığı'ndan Karaköprü İlçesi'ndeki 6 bin 322 metrekare büyüklüğündeki arsa ihale ile satışa sunuluyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin resmi açılışı 11 Nisan'da!

Resmi açılışı 11 Nisan’da yapılacak olan Şanlıurfa Fuar Merkezi’nin inşaatı hızla sürerken, organizatörler fuar tarihi almak için adeta sıraya girdi.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı mı Haberi

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı mı

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı. Yapılan açılış törenine, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve Türkcell Yönetim kurulu Üyesi Atilla Koç, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, eğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Milli Eğitim Müdürlüğü yeni hizmet binası fuaye alanında Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkcell’in katkılarıyla gerçekleştirilen 8. Geleneksel sanata Engel Yok adlı sergiyi ziyaret...