22 / 05 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü kültür sarayı

Şanlıurfa Karaköprü kültür sarayı

Karaköprü Belediyesi, Şanlıurfa’da bir ilke daha imza atarak, Kültür Sarayı Projesi’ni hayata geçiriyor.Başkan Çiftçi, "Kültür Sarayı 9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek" dedi.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa'da 3 taksitle 2 gayrimenkul satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü ve Haliliye'de yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte o ihale ilanı...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa'da 10.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Şanlıurfa'da üçüncü kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa Karaköprü Buğdayhüyük Mahallesi'ndeki çalıştığı inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

Şanlıurfa Karaköprü kültür sarayı Haberi

Şanlıurfa Karaköprü kültür sarayı

Göreve geldikleri günden bu yana ilçe halkının hayatını kolaylaştırmak için proje ürettiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Kültür Sarayı projesi ile ilçede büyük bir eksikliği gidereceklerini belirtti.

Çiftçi, "Karaköprü Belediyesi ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor. 9 bin m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan Kültür Sarayı Projesi’nde ihale işlemi tamamlandı. Çalışmalar en kısa sürede başlayacak" dedi.

Karaköprü Belediyesi daha yaşanabilir bir Karaköprü oluşturmak için örnek projelerle ilçe halkının hayatını kolaylaştırmaya devam ettiğini ifade eden Başkan Çiftçi, "9000 m2 kapalı alan üzerine inşa edilecek olan ve ilçede büyük bir eksikliği giderecek Kültür Sarayı Projesi’nde 1300 M2 düğün salonu, 385 m2 çok amaçlı salon, 200 m2 sergi salonu, 600 m2 yemek salonu, 200 m2 VİP yemek salonu, prova salonları, seminer salonu,...