17 / 05 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü yıkım projeleri

Şanlıurfa Karaköprü yıkım projeleri

Karaköprü Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek yasal işlemleri tamamlanan, Güllübağ Mahallesindeki 1 villa ve Gecekondu evin yıkım işlemi gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Şanlıurfalılara büyük müjde! Tam 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa projesinde 603 konut yer alacak. Şanlıurfa TOKİ projesinin ihalesi 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa'da 46.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan gayrimenkulü 46 milyon 837 bin 133 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa'da 10.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da üçüncü kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa Karaköprü Buğdayhüyük Mahallesi'ndeki çalıştığı inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

Şanlıurfa Karaköprü yıkım projeleri Haberi

Şanlıurfa Karaköprü yıkım projeleri

Karaköprü İlçe sınırlarındaki orman eteklerine kaçak olarak hazine arazisi üzerine yapılan 1 villa ve gecekondu ev Karaköprü Belediyesi tarafından yıkıldı. Karaköprü Belediyesi Yapı ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilerek yasal işlemleri tamamlanan, Güllübağ Mahallesindeki 1 villa ve Gecekondu evin yıkım işlemi gerçekleştirildi. Zabıta ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen yıkımlarda kaçak olarak hazine arazisi üzerine yaptırılan yapılar iş makineleri tarafından yerle bir edildi.


Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, yasal işlemleri yapmadan hiç kimsenin kendi kafasından kalkıpta yapı yapamayacağını söyledi.


BAŞKAN ÇİFTÇİ; "HERKESE ADİL VE EŞİT DAVRANMAMIZ LAZIM"


Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Karaköprü Belediye Başkanlığı tarafından bugün gerek hazine arazileri üzerine yapılan ve gerekse özel mülkiyette yapılan fakat projelendirilmeyen kaçak yapı olarak nitelendirilen iki yapı, Yapı Kontrol Müdürlüğümüz, Zabıta...