28 / 07 / 2024

Şanlıurfa muhtar evleri

Şanlıurfa muhtar evleri

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi evleri yerinde inceledi.

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Şanlıurfa'daki tarihi evler yenileniyor!

Restorasyon çalışmalarına hız veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi evleri yeniliyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru!

Dairelerin 3+1 olarak tasarlandığı projede 89 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvuru...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu!

Ödemelere göre 216 aya kadar vade sağlanan projede 89 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri başvurusu....

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvuruları!

Ödemelere göre 216 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 138 bin 737 TL'den başlıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvuruları...

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri son başvuru günü!

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri son başvuru günü 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. Ev fiyatlarının 149 bin 483 TL'den başladığı projede peşin ödemeler 7 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvurusu!

Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede ev fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor.

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa muhtar evleri Haberi

Şanlıurfa muhtar evleri

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde ihtiyaç duyulan tesislerin yapım çalışmaları devam ediyor. Haliliye Belediyesi tarafından muhtar evi olmayan mahallelere, muhtar evleri yapılıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, Süleymaniye Mahalle Muhtarlığı'nın yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan muhtarlık evi Belediye Başkanı Demirkol belediye meclis üyeleri, Türkiye Mahalle Muhtarları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılım gösterdiği törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Demirkol, “Halkımızın devletle karşılaştığı ilk resmi kurumlar, muhtarlıklarımızdır. Eğer muhtarlarımızın hizmet ederken fiziksel olarak ne kadar iyi mekanlarda hizmet ederlerse, halkımız o hizmetleri daha seri alacaktır. Halkımız o hizmetlerden daha sonrasında yine faydalanacaktır. Muhtarlarımıza geçmiş dönemde bilgisayarlar dağıttık ve muhtarlarımız o bilgisayarlarla halkımıza hizmet ediyor. Muhtarlar, bulundukları mahallede devletin,...