02 / 05 / 2024

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı son durum

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı son durum

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga eden 3 kişiye para cezası!

Şanlıurfa Narlıova Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle kavga eden 3 kişiye de sosyal mesafe kuralını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150'şer lira ceza uygulandı.

Şanlıurfa Viranşehir'de 2 katlı ev çöktü: 1 ölü, 2 yaralı!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, tadilat halinde olan 2 katlı ev çöktü. Olay sonucu enkazın altında kalan Aslan Durmaz hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı.

Şanlıurfa'da tek katlı ev çöktü!

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Yukarı Almaşar Mahallesi'nde bulunan Hışman Korkmaz'a ait tek katlı ev, yağışlara dayanamayıp büyük bir gürültüyle çöktü. 

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Barutçu Hanı restore edildi!

Şanlıurfa'da, ülkede sadece 3 ilde bulunan çok katlı hanlardan birisi olan tarihi yapının, turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında restorasyonu tamamlandı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı bina görenleri şaşırtıyor!

Şanlıurfa Siverek'te 3 katlı ince bina görenlerde şaşkınlık yaratıyor. Selahattin Gül'e ait bina farkıyla dikkat çekiyor.

Şanlıurfa Siverek'te altyapı çalışmaları hız kazandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen "Siverek Dere Islahı, Yağmur ve Kanalizasyon Şebekesi Yapılması İşi" kapsamında aylık değerlendirme toplantısına katılarak sahada devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Ceylanpınar'da sosyal sorumluluk projelerine ağırlık veriliyor!

Şanlıurfa'da lçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, değişime öncülük ediyor. Ceylanpınarlılar Büyükşehir'in projeleri ile ilçelerinin her geçen gün daha da geliştiğini belirtti.

Şanlıurfa Atatürk Bulvarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de Akbayır, Narlıkuyu ve Doğu Kent mahallelerini birbirine bağlayacak olan ve bölge trafiğini önemli ölçüde rahatlatacak olan Atatürk Bulvarındaki çalışmalarında sona gelindi...

Şanlıurfa Barutçu Hanı'nın restorasyonunda sona gelindi!

Türkiye'de, İstanbul ve Bursa'nın yanı sıra Şanlıurfa'da bulunan çok katlı handan biri olan tarihi Barutçu Hanı'nın turizme kazandırılması amacıyla geçen yıl başlatılan restorasyon çalışmalarında sona gelindi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde kentsel dönüşüm ne durumda?

Şanlıurfa Eski Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şimdi de dere yatağı pürüzü çıktı. Eski hal pazarı arsasındaki zemin etüdü sırasında dere yatağının inşaat sırasında sıkıntı oluşturacağı saptandı.

Şanlıurfa Suruç'a 250 öğrencilik Kur'an kursu inşa ediliyor!

Kosan Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı tarafından Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yapımına başlanan, 4 katlı ve 250 öğrenci kapasiteli yatılı erkek Kur’an kursu inşaatında ikinci kat çalışmalarına başlandı.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı son durum Haberi

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı son durum


Şehirdeki trafik akışının rahatlaması amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü'de inşa edilen Narlıdere katlı Köprülü Kavşak projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Şanlıurfa Narlıdere Köprülü Kavşağı, Diyarbakır Yolunun ayırdığı Karaköprü’nün iki yakası arasında kesintisiz bir ulaşım imkanı sunacak. Kavşak yapımı sayesinde Çardaklıkaya Bulvarı ile Kolsuzoğlu Bulvarı 430 metrelik art germe bir viyadükle birbirine bağlanacak. Diyarbakır Yolu güzergahı ise dal-geç şeklinde olacak ve tüm proje yan yollarıyla beraber 3 katlı olarak hayata geçirilecek. Yapımı son sürat devam eden Narlıdere Köprülü kavşak çalışmalarını denetleyen inceleyen  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, teknik ekipten bilgi aldı.

Kentteki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfalılar için önemli bir proje inşa ettiklerini söyleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi...