05 / 05 / 2024

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı

Şanlıurfa Merkez Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Sarımağara kırsal mahallesine yaptırılan çok amaçlı salon vatandaşın hizmetine sunuldu. Mahalleye büyük katkı sunacağını belirten vatandaşlar Başkan Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 2. etap yıkım çalışmalarına başlandı!

Tarihi değerleri gün yüzüne çıkartmalara başlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haleplibahçe havzasında bulunan Kızılkoyun mağaralarının 2. etap uygulaması çerçevesinde yıkım çalışmalarına start verdi.

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa'daki 35 yapı yıkıldı!

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun'da 35 eski yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için bölgede bulunan 35 eski yapıyı yıkıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Kızılkoyun mağaraları için 35 yapı yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kızılkoyun mağaralarını turizme kazandırmak için 35 yapının yıkımını başlattı.

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk başvuruları başladı!

TOKİ Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. Bölge'de yer alan 17 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuru dönemi başladı. Toplamda 70 daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı Haberi

Şanlıurfa Sarımağara kırsal mahallesinde çok amaçlı salon hizmete açıldı

Her kırsal mahalleye çok amaçlı salon yapma taahhütlünde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli söz verdiği gibi çok amaçlı salonları vatandaşın hizmetine sunuyor. 

Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Sarımağara kırsal mahallesinde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu düzenlenen törenle vatandaşın hizmetine sunuldu. 

Açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri, Sarımağara Mahalle Muhtarı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Başkan Baydilli, "Sarımağara kırsal mahallemizde tamamladığımız çok amaçlı salonumuzu hizmete sunmanın onurunu gururunu yaşıyoruz. Belediye Başkan Yardımcılarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, Mahalle Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Bizim gayemiz çok amaçlı salonumuzun mahallenin ortak malı olarak birlik ve beraberliği sağlamasıdır." dedi. 

Söz verdikleri gibi tüm kırsal mahalleleri çok...