29 / 04 / 2024

Şanlıurfa satılık daire

Şanlıurfa satılık daire

Deka Towers Şanlıurfa projesi Deka İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Deka Towers Şanlıurfa projesinde teslimler 35 ay sonra yapılması planlanıyor.

Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları!

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi toplam 880 adet daireden oluşuyor. Proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Şanlıurfa'da icradan 1.650 bin TL'ye daireler ve dükkanlar satılıyor!

Şanlıurfa 4. İcra Müdürlüğü'nden 3 daire ve 7 dükkan toplamda 1 milyon 650 bin TL'ye satılacak. Satışlar, 20 Temmuz Cuma günü ve 30 Temmuz Pazartesi günü yapılacak

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire!

Şanlıurfa TOKİ Maşuk satılık daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlıyor. Konutların 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede 144 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk alt gelir grubu satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Başvuruları 23 Kasım 2015 tarihinde başlayacak olan projede 9 bin 102 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Soğanlık AND Kartal satılık daire!

7 blok şeklinde yükselecek olan projede hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayında başlaması öngörülüyor. Soğanlık AND Kartal satılık daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

DKY Kartal satılık daire fiyatları!

DKY Kartal satılık daire fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Soğanlık DKY Kartal Evleri DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Soğanlık DKY Kartal satılık daire!

Toplam 331 adet daireden meydana gelen proje Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Soğanlık DKY Kartal satılık daire tipleri 2+1.5'dan 6+1.5' a kadar değişikilk göstererek dizayn edildi.

DKY Kartal Soğanlık satılık daire!

DKY Kartal Soğanlık satılık daire tipleri 2+1.5'den başlıyor ve 6+1,5'ya kadar değişiyor. Toplam 331 adet daireden oluşan proje Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor.

Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları!

Çukurova Balkon projesinde yüzde 1 peşinat, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya 1 yıl sonra ya da hemen başlıyor. Soğanlık Çukurova Balkon satılık daire fiyatları şöyle:

Çukurova Balkon satılık daire!

Kartal Soğanlık'ta inşa edilen Çukurova Balkon satılık daire fiyatları belli oldu. 1 oda 1 salondan, 4 oda 1 salona kadar daire seçeneklerinden oluşan Çukurova Balkon satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Adanus Park Kartal satılık daire!

Adanus Park Kartal satılık daire fiyatları 245 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.. Çukurova Gayrimenkul Adanus Park Evleri İstanbul Kartal ilçesinde Soğanlık bölgesinde yer alıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Şanlıurfa satılık daire Haberi

Şanlıurfa satılık daire

Deka Towers Şanlıurfa projesi toplam 66 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Toplam 880 adet daireden oluşan proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Deka Towers Şanlıurfa projesi içerisinde kapalı fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, kamelyalar, çocuk parkı gibi sosyal seçenekler de bulunuyor. Proje Şanlıurfa İl'i Abide Kavşağına 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.


Deka Towers Şanlıurfa projesinde 3+1 ve 4+1 dairelerin teslimleri 35 ay sonra teslim edilmesi planlanırken 5+1 dairelerin teslimleri 48 ay sonra yapılması planlanıyor. Projedeki daireler 200 bin TL ile 500 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Deka Towers Şanlıurfa iletişim

ADRES : Atatürk Bulvarı Çaba Apt. Kat:1 No:2 Şanlıurfa

TEL : 0 (414) 316...