03 / 05 / 2024

şanlıurfa Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı mı

şanlıurfa Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı mı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa'da 54.7 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 18 adet arsayı 54 milyon 711 bin 142 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 20.2 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı BELTAŞ İmar Sanayi Tic. A.Ş. Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 6 adet gayrimenkulü 20 milyon 176 bin 815 TL bedelle satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 25 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa 620 konut ihalesi 14 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Karaköprü Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 14 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'da 8.1 milyon TL'ye satılık 4 adet gayrimenkul!

BELTAŞ İmar Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 8 milyon 56 bin 323 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ ile Şanlıurfa'da ailelerin yüzü gülüyor!

Şanlıurfa'da dar ve orta gelirli aileler için Karaköprü'nün gelişmekte olan mahallesi Maşuk-Seyrantepe'de TOKİ tarafından yapılan konutlar ailelerin yüzünü güldürüyor.

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa'da 40 milyon TL'ye satılık 29 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Seyrantepe Mahallesi'ndeki 29 arsayı ihale ile satıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Spor Toto'dan Şanlıurfa'ya 17 milyon TL'lik yatırım!

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı, Şanlıurfa'ya son 5 yılda 17 milyon TL'lik yatırım yaptı. 

Şanlıurfa'da satılık 40 arsa 117,9 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 40 arsayı satışa sunuyor. İhaleleri 21 ve 28 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak arsaların toplam muhammen bedeli 117 milyon 956 bin 215 TL.

Şanlıurfa'daki stadın adı '11 Nisan' oldu

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki stadın adı, "11 Nisan Stadyumu" olarak değiştirildi.

şanlıurfa Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı mı Haberi

şanlıurfa Seyrantepe Spor Kompleksi açıldı mı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyrantepe'de hayata geçirilen spor kompleksinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Nihat Çiftçi, "Futbol, basketbol ve soyunma odalarından oluşan tesis hayırlı olsun" diye konuştu.


Gençlik ve Spor Bakanlığıyla birlikte semt sahalarını yaptıklarına dikkat çeken Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada "Bu eserle birlik ve beraberliğimiz pekişecektir. Okuyan, araştıran, geçmişi bilen bir gençliğin yetişmesini hedefliyoruz. Saygı ve sevgi içerisinde büyüyen, eğitimini tamamlayan, ülkesine, geleceğine bakan bir gençlik arzuluyoruz. Futbol, basketbol ve soyunma odalarından oluşan bu tesisi Seyrantepe bölgesine hayırlı olsun" dedi.




Şanlıurfa Büyükşehir...