05 / 05 / 2024

şanlıurfa siverek altyapı

şanlıurfa siverek altyapı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek'te devam eden çalışmaları inceledi. Siverek tarihi çarşısında esnafla da bir araya gelen Başkan Çiftçi, "Siverek altyapısının yüzde 85'lik kısmını tamamladık" dedi.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da kripto para operasyonunda iki kişiye gözaltı!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde devam eden kripto para operasyonunda iki şüpheli gözaltına alındı. 

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dağbaşı Mahallesi'nde çıkan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

şanlıurfa siverek altyapı Haberi

şanlıurfa siverek altyapı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek'e giderek burada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Temasları öncesi Siverek tarihi çarşısında gezerek esnafın önerilerini not alan Başkan Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan tarihi çarşı sundurmasının esnafı rahatlattığı yönündeki eleştirileri dinledi.


Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunmasının ardından ilçe merkezinde devam eden alt ve üstyapı çalışmalarını inceleyen Başkan Çiftçi, burada yaptığı açıklamasında altyapıda büyük mesafe kat ettiklerini ve Siverek'in sorunlarına kesin çözümler ürettiklerini söyledi.


Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ın da eşlik ettiği incelemelerde Başkan Çiftçi, "Siverek'te sadece alt ve üstyapı anlamında değil sosyal hayatın her yönüyle çalışmalarımızı ve planlamalarımızı yapıyoruz" dedi.


Başkan Çiftçi, "Siverek Belediye Başkanımız ve Meclis Üyesi arkadaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı yerinde gördük. Siverek'te altyapı yüzde 85 oranında bitti. Ardından üstyapı çalışmalarına geçildi. Gerek...