18 / 05 / 2024

Şanlıurfa Siverek çok amaçlı hizmet evi

Şanlıurfa Siverek çok amaçlı hizmet evi

Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerde diğer kamu kurumlarına ait ve atıl durumda olan binaları yeniden değerlendirerek, ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ne dönüştürüyor.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da kripto para operasyonunda iki kişiye gözaltı!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde devam eden kripto para operasyonunda iki şüpheli gözaltına alındı. 

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da bir sitenin istinat duvarı çöktü!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan bir sitenin istinat duvarında aşırı yağış nedeniyle çökme yaşandı. Çökme nedeniyle birçok vatandaş evlerini tahliye etti. 

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dağbaşı Mahallesi'nde çıkan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'da akraba aileler arasında arazi kavgası: 2 ölü!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Birikimevim Şanlıurfa'da şube açtı!

Sadece Türkiye için değil insanlık tarihi için de çok önemli olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin incisi Şanlıurfa, Birikimevim’in yeni şubesine de ev sahipliği yapıyor.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm projeleri belirlendi!

Projeler için Urfa'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Şanlıurfa'ya müjdeleri verdi Bakan Kurum'un Urfa'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri, tapu sorunlarının çözümü, Büyükşehir'e yapılacak yeni hizmet binası ile birçok yenilik hakkında açıklamalar yaptı...

Şanlıurfa Siverek OSB'de 21.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Şanlıurfa Siverek Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, 100 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 21 milyon 974 bin TL'ye ihale edecek.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa Siverek çok amaçlı hizmet evi Haberi

Şanlıurfa Siverek çok amaçlı hizmet evi

Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerde diğer kamu kurumlarına ait ve atıl durumda olan binaları yeniden değerlendirerek, ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ne dönüştürüyor.


Kırsal mahallelerde daha önce okul, sağlık ocağı ve güvenlik güçlerinin kullandığı binalar, yeni binaların yapılmasının ardından atıl durumda kaldı. 


Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla kurumlarla yapılan görüşmeler sonucu binalar, Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ olarak yapılmaya başlandı. 5 farklı mahallede ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Atıl durumda kalan yapıların yeniden değerlendirildiğini belirten Öncül, “Şuan 5 farklı kırsal mahallemizde bu yönde çalışma başlattık. Bu kırsal mahallelerimizde yapı olarak yetersiz kalan binaların yerine daha büyük ve geniş binalar inşa edilince haliyle mevcut binalar atıl...