03 / 05 / 2024

şanlıurfa son başvuru günü

şanlıurfa son başvuru günü

Ödeme planına göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede ev fiyatları 149 bin 483 TL'den başlıyor. Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 1. Etap projesinde yer alan 95 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap son başvuru tarihi 28 Aralık!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2.Etap projesinde yer alan 198 adet konut için son başvuru tarihi 28 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge'de yer alan 652 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge TOKİ son başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge'de yer alan 1364 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman?

Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. İşte Kütahya Tavşanlı TOKİ AGG son başvuru tarihi...

Tavşanlı TOKİ Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi bugün!

“Kütahya - Tavşanlı Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 118 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Tavşanlı TOKİ Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi!

118 adet daireden meydana gelen TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu son başvuru!

118 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu projesindeki daireler için başvuru süreci devam ediyor. Peki, TOKİ Kütahya Tavşanlı Alt Gelir Grubu son başvuru ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru 2017!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesinde toplamda 62 adet daire yer alıyor. Peki TOKİ Şanlıurfa Viranşehir son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru!

263 konutluk TOKİ Şanlıurfa Viranşehir projesindeki 126 konut açık satışa sunuldu. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu son başvuru ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü!

89 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 216 aya kadar vade sağlanıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Evleri son başvuru günü...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 134 adet daire bulunuyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir son başvuru günü bugün...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir son başvuru tarihi!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir son başvuru tarihi 30 Haziran 2016 Perşembe günü bitiyor. Projedeki ev fiyatları 80 bin 139 TL'den başlıyor ve yükseliyor.

şanlıurfa son başvuru günü Haberi

şanlıurfa son başvuru günü

6 Haziran 2016 tarihi itibari ile 97 Konut satışa ilave edilen projede toplamda 103 adet konut satışa çıkarıldı. Projede peşinat bedeli 7 bin TL'den başlıyor.


TOKİ Şanlıurfa Viranşehir başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Viranşehir şubesince yürütülecek. 


Konut fiyatlarının 149 bin 483 TL ile 183 bin 259 TL arasında değiştiği TOKİ Şanlıurfa Viranşehir'de aylık taksitler 659,64 TL'den başlıyo.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinat sağlandığında kalan bedeli için 180 ay taksit ya da yüzde 25 peşinde kalan bedeli 240 ay taksitlendiriliyor.


Şanlıurfa Viranşehir TOKİ Evleri başvurusu başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. 



Satış duyurusu için